Vampire: The Masquerade Bloodlines: Vilka är de fyra bästa tillgängliga mods och hur får man tillgång till dem? Klicka för att veta alla detaljer!

Vampire: The Masquerade Bloodlines är ett actionbaserat genrespel med en miljon spelare. Spelet är mycket känt för sina bilder och episka berättarröst. Troika Games är utvecklare, medan Activision är utgivare av videospelet. Även om det bara är tillgängligt i Microsoft Windows, hoppas fansen på att få tillgång till andra plattformar också. Men tillverkarna har inte gjort något tillkännagivande om detta. Jason D.Anderson och Leonard Boyarsky är regissörer. Spelet är också känt för grafisk kvalitet. Tom Decker och David Mullich är producenterna. Andrew Meggs är programmeraren medan Brian Mitsoda och hans besättning är författarna till spelet. Det är en del av Vampires: The Masquerade-serien. Spelet släpptes ursprungligen den 16 november 2004. Det finns många avancerade funktioner som aldrig misslyckas med att släcka våra förväntningar.

För att veta mer om spelet och dess mods, fortsätt att läsa artikeln till slutet.Vampire: The Masquerade Bloodline Handling:

Spelet finns i World of Darkness, en fiktiv värld i Los Angeles. Det är ett vampyrbaserat spel. Huvudpersonen vänder sig till en vampyr. Han mördades och blev sedan en vampyr. Spelet kretsar kring hans liv. Spelaren måste ta reda på situationen med slutet av vampyrer. Det är både livligt och spännande. Du kommer att få ge dig ut på äventyr. Dessutom har spelet några fantastiska bilder.

Vampire: The Masquerade Bloodline Gameplay:

Spelet kan spelas antingen som förstaperson eller tredjeperson. Men det är en enspelartyp. Du kan skapa antingen en manlig eller kvinnlig spelare enligt ditt val. Vampyrens huvudsakliga kraft kommer att ligga i attributen, förmågorna och disciplinerna. Du kan också välja vem som helst från de sju vampyrklanerna. Det finns många avancerade funktioner tillgängliga.

Mods för Vampire: The Masquerade Bloodline:

Det finns olika mods tillgängliga som hjälper spelarna på många sätt. Vi har bifogat de fyra bästa mods som du bör vara medveten om som spelare. Vi tror att det kan vara till hjälp för dig.

  • Capture Texture Pack – Det är mycket användbart för att byta mattor och hallar. Vampire Nonsense är skaparen av denna mod.
  • Devolved ENB – Det är en ersättning för VTMB ENB Mod. Modden är behändig och har också ett högt betyg.
  • HD Grounds WIP – Det är en mod som ändrar texturen till en hög kvalitet.
  • Subtil kvinnlig Malkavian – Den är av hudtypen Therese och Jeanette.

För fler uppdateringar, fortsätt att titta på vår hemsida. Dessutom, om du älskar mitt arbete, kolla in min andra artikel om The Sims 4 mods .