Vampire the Masquerade Bloodlines Mods: Topp FEM bästa mods för att förbättra din spelförmåga!

De flesta vampyrfans kommer att vara mer än bekanta med Underworld-filmarrangemanget, och Masquerade Bloodlines har en jämförande atmosfär med etablissemanget på ett par sätt. Denna mod ersätter den kvinnliga spelarfraktionen Brujah för Selene från filmen Underworld.

Det är en enkel mod som inte förvandlar något förutom att i huvudsak omskinna Brujahs modell. Det är dock en väldigt cool fläktadministration. För närvarande, om det bara fanns några Lycans att fortsätta att döda!

Spelbara NPC:er

Bästa mods för Vampire the Masquerade Bloodlines

Om du vid något tillfälle har behövt fler karaktärsval, då är detta moden för dig. Dessutom inkluderar det inte bara godtyckliga karaktärsmodeller; vilken som helst av spelets enastående NPC:er kan spela med denna mod. Den innehåller Sabbat Hanchman, Goth Girl, Jeanette och till och med Doris.Vad vi kommer att säga är att du, som vanligt, måste anspela på anvisningarna och samla presenter om hjälp med att introducera denna mod. Det brukar vara lite tveksamt.

Vampire The Masquerade – Bloodlines Inofficiell Patch

Denna mod är betydande. Det är känt som 'Informal Vampire the Masquerade Bloodlines Patch', och det är en samlad introduktion som inkluderar varje presentationsförbättring och uppdatering du behöver. Det fixar många buggar, inkluderar mindre ändringar och massor av substans.

Någon annanstans gör den några uppgraderingar för personlig tillfredsställelse, inklusive upprätthållande av widescreen. Vi kunde inte föreslå denna tillräckligt.

Utvecklad ENB

Det finns många unika shader-mods för spelet där ute. Men vi gillar verkligen den stilfulla cyberpunk-stilen som denna mod går till. Det passar verkligen Bloodlines tragiska ämnen, och det hjälper dessutom till att göra det visuella modernt. I blandning med HD, markytor mod på följande sida. Spelet ser betydligt mindre daterat ut.

Modden är lätt att introducera och borde vara lönsam med andra i denna sammanfattning.

HD GRUND WIP

Om du är så exalterad över Bloodlines 2 som vi verkar vara, kan du vid den tidpunkten sluta behöva återvända och installera om den första som en uppvärmning. Men det går inte att undvika att det är ett gammalt spel med en sliten stil.

Detta HD-ytpaket uppgraderar spelets markytor i HD, och det ser fantastiskt ut. Kom ihåg att det är ett pågående arbete, så följ riktlinjerna försiktigt. Det är dock värt ansträngningen att introducera, eftersom det har en enorm effekt på spelets allmänna smak.

Håll kontakten med oss ​​för ytterligare uppdateringar!!