Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2: Förbeställningsguide, pris för varje utgåva och allt du behöver veta som FAN!

Är du ett inbitt fan av tv-spel? Och älskar vampyrer och actionbaserat drama? Då har vi här en bra nyhet för dig. Det är ingen hemlighet längre Vampire: The Masquerade – Bloodline!

Läs här för att veta om spel, handling, releasedatum och mer!Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 är ett actionspel för rollspel, en uppföljare till 2004 års videospel. Utvecklad av Hardsuit Labs och fungerar på Source-spelmotorn. Spelet publicerat av Paradox Interactive och har actionrollspel som genrer. Det är tillgängligt för plattformar som Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One och Xbox S-serien. Fungerar i ett enspelarläge.

Det populära tv-spelet har en bakgrund av White Wolf Publishing Mörkrets värld. Spelet är främst White Wolfs rollspel Vampire: The Masquerade .

Spelet följer en individ som dödas och återfår medvetandet som en ny vampyr. Pjäsen illustrerar nybörjarens resa genom det tidiga 2000-talets Los Angeles för att avslöja sanningen bakom en tidigare upptäckt relik som hyllar alla vampyrers död.

Släppdatum

Spelet kommer ut på spelmarknaden på både nästa generations konsoler samt Xbox One, PS4 och PC senare i år. Inget konsertord om releasedatum har dykt upp, men spelet kan förbeställas med olika specialutgåvor och förbeställningsbonusar. Ursprungligen planerad för mars 2020, har Bloodlines 2 skjutits tillbaka till en obestämd tid senare på året.

Enligt våra källor har spelet också en cross-gen karaktär. En kommer att överföras till Series X. Tyvärr finns ingen liknande tjänst tillgänglig för PS4 och PS5, så om du förväntar dig att spela på den plattformen vill du skjuta upp förbeställningen tills vidare.

Komplott

Spelet utspelar sig i 2000-talets Seattle inom Mörkrets värld , där vampyrer, varulvar, demoner och andra metafysiska och magiska varelser lever bland människor. Spelarens identitet är en människa som just slaktats och återupprättats till livet som en tunt blod vampyr, en med sårbara energier än fullblodsvampyrer. I detta rike kommer flera vampyrklaner med olika vitaliteter och skicklighet med fem olika grupper som symboliserar distinkta mål och ansvar i samhället.

Gameplay

Innan spelet börjar skapar artister en manlig eller kvinnlig vampyridentitet genom att välja en vampyrstam och konfigurera bra poäng i tre fält — Attribut, förmågor och discipliner, som är vampyrkrafter eller antingen genom att svara på frågor, som skapar en karaktär för spelaren. Spelaren kan välja ett av sju vampyrgäng

Spelaren skapar sin karaktär genom att använda uppnådda poäng för att öka sina betyg i de tre fälten. Platserna som används på Attribut och Abilities kombineras för att specificera en spelares prestation eller betydelse för att utföra uppgifter som att använda skjutvapen, bråk och låsplockning.

Varje stam har specifika discipliner, som kan konsumeras i en kamp och för att bygga drag mot uppdrag. Användare får straff för att använda speciella vampyrfärdigheter framför tittare, avslöja deras verklighet faller maskeradpoäng, även om extra maskeradpoäng kan få från uppdrag och ytterligare handlingar. Artisten har toleranspoäng som representerar vampyrens mänsklighet. Liksom maskeradpoäng slutar spelet att misslyckas med alla mänskliga poäng, med vampyren som utvecklar ett orimligt, dåraktigt odjur.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 förbeställningsbonusar

Om du letar efter förbeställningar av Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 får du förbeställningsväskan First Blood, som består av en digital utgåva av det officiella soundtracket, snidade pistolvapenskinn, retro jägareklänning och inbördeskrig blad vapenskydd. För närvarande är det inga återförsäljare som levererar begränsade bonusar.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 kostar på marknaden

Spelets viktiga publikation heter First Blood Edition, och den säljs för 60 dollar . Du kommer att acceptera grundspelet och förbeställningsbonusar.

Det var allt för nu läsare. Vi kommer snart att uppdatera dig med alla de senaste händelserna. Var försiktig!

  Föregående artikel The Perfect Date Säsong 2: Kommer vi att se ytterligare en säsong av serien och Kommer vi att se den gamla CAST igen? Nästa artikel Sagan om ringen: Gollum: Vem väljer du Smeagol eller Gollum? Klicka för att veta mer om releasedatum och releaseplattformar!

  Fler artiklar

  Nicola Peltz Beckham vägrar något drama med svärföräldrar

  9 oktober 2022

  Katy Perry vägrar att skaffa barnskötare på heltid till dottern

  9 oktober 2022

  Elizabeth Hurley och hennes sexiga klänning. Allt om henne här

  9 oktober 2022

  LÄMNA ETT SVAR Avbryt svar

  Kommentar: Skriv din kommentar! Namn:* Vänligen ange ditt namn här E-post:* Du har angett en felaktig e-postadress! Vänligen ange din e-postadress här Webbplats:

  Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar.

  Senaste artikeln

  Ao Ashi Chapter 310 releasedatum, väntan är snart över.

  11 oktober 2022

  Phantom Of The Idol Säsong 2 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  Overlord säsong 4 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  När kommer Ayumu att göra sitt drag? Säsong 2 – När släpps den? Alla detaljer här

  11 oktober 2022

  Farbror från en annan värld Säsong 2 - Releasedatum, berättelse och uppdateringar av handlingen

  11 oktober 2022