Vampire: The Masquerade Bloodline-mods: Vilka är de bästa tillgängliga modsna för 'Vampire: The Masquerade Bloodline'? Klicka för att veta detaljerna!

Vampire: The Masquerade Bloodline-spelet kom ut redan 2004. Det har varit en enorm framgång sedan dess. Spelet har några serier av underjordiska plotter med hög spänning. Om du älskar vampyrer är detta det bästa spelet för dig. Både grafiken och handlingen sticker ut. På grund av sin unika handling är spelet det bästa bland spelarna. Mestadels utspelar sig spelet på natten, på grund av vampyrerna, som är nattvarelserna. Spelet har några intensiva, spännande rörelser som säkerligen kommer att testa våra ryggrader. Alla mods i spelet är ganska populära. Dessutom är de mycket fördelaktiga. Vi har tagit itu med några populära mods som kommer att vara till hjälp för att lyckas med spelet som ett proffs. För att känna till alla mods, fortsätt att läsa artikeln till slutet.

Spelbara NPC:er:

Om du behöver byta ut någon karaktär med ett av dina val, så kommer detta att vara det bästa. Du kan komma åt karaktärer som Sabbat Hanchmen, Jeanette. Även om det är ganska knepigt att installera modden, kommer det att vara mycket användbart för spelet.



Utvecklad ENB:

DevOlved är en modd av cyberpunktyp som hjälper spelarna i olika perspektiv. Moden är enkel att installera och använda. Denna mod är också bäst för HD-versionen, och den sticker ut i grafiken och andra relaterade saker. Bloodlines dystopian liknar också denna.

HD Grounds WIP:

HD Grounds WIP kommer att vara den senaste versionen som är lätt att komma åt. Denna mod kommer också att vara mycket fördelaktig för de specifika spelarna som älskar Bloodlines 2. Om du vill ändra hela den estetiska modellen av spelet kommer denna mod till hands. Så det är sorterat efter spelarna.

Selena från Underworld för Brujah:

Vampire: The Masquerade Bloodline kommer att förse dig med miljön som underworld-serien. Så om du vill byta ut dina kvinnliga spelare måste du prova denna mod. Den stora fördelen med denna mod är att den inte ändrar andra texturer förutom spelarens modell. Moden är en betydande förändring som hjälper spelarna.

Vampire: The Masquerade Bloodline Gameplay:

Troika Games är utvecklaren av spelet. Ursprungligen för Microsoft Windows. Denna vampyrbaserade spellinje var ett nytt initiativ som fick ett enormt positivt gensvar. Det är enbart i actionläge. Du kan välja antingen en manlig eller kvinnlig spelare. Du kan också välja din klan. Uppgiften blir att öka dina betyg.

För fler uppdateringar, fortsätt att titta på vår hemsida. Om du älskar mitt arbete, följ då min andra artikel om Goblin Slayer .