Valorant And League Of Legends Dev Riot Games tar en vecka ledigt: klicka här för att veta mer!

Med ett stort antal representanter spridda över världen är Riot Games en av de största spelingenjörerna. Men för närvarande kommer dessa ingenjörer och vårdpersonal att ta ledigt i sju dagar för att få energi och koppla ur.

Flytten innebär att alla Riot Games tar ledigt i veckan som börjar den 10 augusti. Med deklarationen närvarande som säger att detta är på, tillåt arbetare att koppla ur, få energi och starta om. Detta för att säkerställa att företrädare för organisationen är sunda. Och att ta hand om både deras fysiska och känslomässiga välbefinnande.Stort år för Riot

Detta har varit ett stort år för Riot av många anledningar, läser deklarationsposten. Att sätta 's' i Riot Games var kanske vår stoltaste andraplats som organisation hittills, men det är en känslig paritet att ägna sig åt ett så stort antal nya spel.

Inkludera covid-19, distanspendling och allt annat som händer på planeten, och det tenderar att vara svårt att isolera 'arbete' och 'liv' i arbetslivet. Som spelingenjörer är vi alla hypermedvetna om effekterna av kris och uppgiftsbaserade bryttider. Vi förtjänar det och för dig att organisera vårt välbefinnande som en grupp (nåja, många grupper) så att vi kan ge dig nya möten långt in i vad som komma skall.

Riot Games kommer att vara lediga i sju dagar från och med den 10 augusti. Medan några få grupper kommer att ha fantastiska driftstopp för att säkerställa de grundläggande ärendena.

Därefter innebär detta att några uppdateringar, patchar och andra substanser för spel kommer att skjutas upp. Uppskjutningarna är väsentliga, eftersom det säkerställer att personalen inte behöver arbeta dubbelt så hårt när de kommer tillbaka för att kompensera för några av de senaste motgångarna.

Finesser av vad som kommer att skjutas upp

Varje spelgrupp under de kommande dagarna skulle skjuta upp de specifika undertexter som skulle vara med deklarationspostreferenser som kommer att påverkas av denna vecka med League of Legends, Team Fight Tactics, Legends of Runeterra och Valorant.

Valorant senaste nya uppdateringar

Lyckligtvis för Valorant-fans har en enorm ny uppdatering nyligen drivit fram. Med en ny specialist i plast, antalet nya skinn och ytterligare ett kamppass som markerar början av akt 2. Så det finns en hygglig möjlighet att eventuella uppskjutningar som inträffar för Valorant kommer att vara inne. Vi har inga normala datum för något kommande material för spelet.

Medan ett fåtal fans kommer att bli frustrerade över den här nyheten. Det är svårt att hävda att detta definitivt inte är en bra tanke från Riot Games-styrelsen. Sedan början av den nuvarande pandemin har designers arbetat på distans. Jag kan säga att det är svårt för någon som har distanspendlat ganska länge.

Att skilja sig från jobbet och varva ner blir besvärligt när ditt kontor är ditt hem. Att ha en hel vecka utan arbete och inga chefer som ber dig att göra saker kommer att ge hela Riot Games-gruppen en nödvändig paus. När de kommer tillbaka kommer de helst att vara mer glada, mer fördelaktiga och beredda att fortsätta med sitt otroliga arbete med de bästa spelen på planeten.