Välkommen till Blumhouse Första trailern: Bli livrädd av Amazon Primes fyra tv-skräckfilmer och kommande Premier Nocturne. Tryck på läs för att läsa detaljerna.

Amazon Studios och Blumhouse Productions har lappat nyligen för att ta med den amerikanska hemsökta serien bestående av 8 filmer i toppklass, för att kyla ryggraden. Planen är att presentera 4 av dem denna månad medan de nästa 4 kommer att vara reserverade för framtiden. Så om du har missat en av dem kan du fortfarande se den, med rätta på Amazon prime. Men innan dess, glöm inte att prenumerera. Om du redan är en amazon prime video medlem kan dra maximal nytta från denna möjlighet.

De kommande filmerna

Regisserad och skriven av Zu Quirke, innehåller serien allt som vi förväntar oss av riktig skräck. Eftersom filmen är en perfekt blandning av övernaturligt, skräck och thriller, är filmen redo att ge dig den dödliga gåshuden. De fyra första filmerna i serien består av Black Box, The Lie, Evil Eye och Nocturne. Varje film i serien avslöjar det ytterligare och utvecklar sitt eget mysterium när du går förbi.Enligt schemat som släppts av Amazon kommer Black box och The Lie att ha premiär den 6 oktober, medan de andra två, Evil Eye och Nocturne kommer att streamas den 13 oktober.

Film plot

Nocturnen handlar om berättelsen om en ung flicka och hennes tvillingsyster, som går på Elite konstskola för att lära sig musik. Men historien blir spänning när hon får en dagbok om en avliden vän som fick henne att överträffa sin exceptionellt bra tvillingsyster.

Amazonen nämner synopsis som Inne i salarna på en elitkonstakademi börjar en blyg musikstudent överglänsa sin mer skickliga och utåtriktade tvillingsyster när hon upptäcker en mystisk anteckningsbok som tillhör en nyligen avliden klasskamrat.

Om film

Om vi ​​pratar om Nocturne-filmen kommer skådespelerskan Sydney Sweeney att spela rollen som Juliet, och Vivians roll kommer att spelas av Madison Iseman. Förutom det kommer Jacques Collimon och Ivan shaw i biroller.

Filmen görs av Carmen Cabana och distributionen av densamma tilldelas Amazons studior. Låten är producerad av Grammy och Golden Globe-nominerade producenten Linda Perry. Hon har fungerat som sångare för 4 Non-Blondes.

Tidigare har företaget släppt en 70 sekunders Teaser, som är mer än tillräckligt för att förstå vad som kommer att bevittnas. Teasern visade alla filmer i ett enda klipp men det ökade spänningsnivån hos de väntande fansen. Förväntningarna är att serien kommer att få en enorm succé. Detta kommer i slutändan att bli en välsignelse för den kämpande amazonen genom att fylla dess ficka.