Vad kommer släppdatumet för Boku No: My Hero Academia Chapter 363

Fans av MHA kanske inte är nöjda med detaljerna kring denna veckas release. My Hero Academia Chapter 363 kommer inte att ges ut enligt schemat, enligt den senaste uppdateringen, som meddelade fansen om detta. Det är planerat att släppa kapitlet under de följande tio dagarna istället. I den sista kapitlet, historien slutade på lite av en cliffhanger . Bakugo drabbades av en fruktansvärd träff från Shigaraki. Kan barnet då överleva attacken? Just här kan du upptäcka allt om det. Läste om hur de andra hjältarna varkunna sparaBakugo kommer att hjälpa fansen att komma ikapp vad som hände i det efterföljande kapitlet. Det första målet är att upprätthålla så få offer som möjligt. Superhjältar och Japan är inställningarna för mangaserien My Hero Academia . My Hero Academia kommer tillbaka den här veckan efter ett uppehåll, men eftersom kapitel 361:s otillåtna översättningar redan är ute är tittarna osäkra på om kapitel 363 kommer att släppas i tid.

Kohei Horikoshis mangasamling är nästan komplett. Med tanke på att författaren föregriper MyHero Academia att avsluta nästaår, alla fans i ett stycke är intresserade av att se hur Izuku Midoriya och de andra hjältarna hanterar Shigaraki och All for One. På grund av dess ökade storlek kan de nu se U.A. Hög barriär från studion. Deku visar stolt upp alla i studion sin misshandlade handske så fort han kommer in.Handling och fakta om detta avsnitt

Tamaki använde till slut Shigaaraki som sitt sista drag i My Hero Academia Chapter 362. Nejire och Mirio behövde hjälpa honom lite. Shigaraki förblev dock orörlig när konflikten väl var klar. Med så mycket kraft kanske de inte ens kan besegra All Might, hånade Shigaraki. Senare, bara för att konfrontera Tomura, kom Bakugo till medvetenhet. Men när det hände kunde inget angrepp försvaga Shigarakis bestående styrka. Mannen var oskadd på alla sätt. Berättelsen hoppar sedan till en flashback-sekvens där Bakugo har All Might-kortet. Shigaraki lyckades dock träffa Bakugo i mellantiden, vilket tvingade honom att kollapsa till marken halvdöd.

Offentliggörande av officiell handlingsbeskrivning och spoilers för det kommande kapitlet har ännu inte inträffat. Uppskjutningen av kapitlet med en vecka har också resulterat i ett framsteg i spoilers. Följaktligen öppnar panelen My Hero Academia Chapter 363 kommer att visa Bakugo halvdöd och liggande på marken. När han funderade på att köpa All Might-kortet, attackerade Shigaraki honom. I förra straffen blödde han mycket. På grund av detta tror man att hjälten som varit med oss ​​från början är borta. Endast det efterföljande kapitlet kommer att ge information om huruvida Bakugo kommer att överleva för att bevittna segern i denna konflikt.

Utgivningsdatum för bok nr: My Hero Academia Chapter

I Light Fades To Rain kan du se några av mangans mest utsökta bilder. Men minHero Academia Chapter363 har utlöst en spekulativ marknad eftersom råskanningar är så svåra att få tag på. Följande kapitel kommer därför officiellt att släppas den 22 augusti 2022. Läsare kommer bara att kunna komma åt alla mangakapitel på de officiella Viz Media, Shonen och MangaPlus-sidorna.