Vad innebär Jennifer som motstånd mot Chelseas upplägg? Är deras vänskap på rätt spår igen? Här kommer du att få all kunskap om liknande.

Vänskapen mellan Jennifer Aniston och Chelsea Handler är så djup att diskutera. Snabbt efter att ha begravt yxan, verkar helheten vara vanligt mellan de 2. Med tidigare tummen upp selfien som delas av Chelsea-föraren på hennes Instagram-konto. Se Chelseas distinkta träningsmetod.

https://www.youtube.com/watch?v=nObjzCaL24A

Vad finns i den:

Bilden föreställer henne sittande vid havet klädd i en bikini med en masker i ansiktet och klädd i en hjälm. Under den skrev hon att skyddet kommer först under hela den här pandemin. Eftersom Chelsea för tillfället är lite upptagna med att dela med sig av sin rekommendation att ta på sig mask. Liksom hennes natur ger hon hela tiden lite humor i det som hon gjorde i bilden klädd i hjälm.Skådespelerskans svar:

Hennes enklaste kompis och skådespelerska Jennifer har lånat henne styrka för en liknande genom att tillfälligt gilla det. Det finns all sannolikhet för % att få utveckling på grund av de stora fansen av Jen. Skådespelerskan som gillar % har ytterligare visat att deras vänskap återigen är på observationen.

Chelseas bilder:

Tidigare än denna % har Chelsea lagt upp många bilder på henne under hela den här lockdownen. I en av dem observeras hon i sin gräsmatta i spelets legging klädd i en kirurgisk mask i hela ansiktet och har make-up skift som består av PPE-verktyg. Nedan citerade hon meddelandet som uppmanar andra människor att ta på sig mask och förhindra att vårdpersonal misshandlas.

Vänskapsbakgrund:

Bandet mellan de två stammarna när de först träffades under hela Chelseas kommunikationsuppvisning sent på kvällen. Och sedan har duon tillbringat många födelsedagsfester i kombination. De blir så instängda att jag under 2012, som Aniston introducerade vid Glamours Girls of the Yr-utmärkelser, är huvudförälskad i den enda och mest effektiva Chelsea Handler. Återigen blev det rörigt med skilsmässan mellan Jennifer och Theroux. med Jen som påstår henne för att ha spridit hemligheter och tekniker om hennes livsstil. Relationen mellan de två normaliserades när skådespelerskan bjöd in Chelsea till hennes 50-årsfirande i februari 2019.