Vad händer mellan Liam Hemsworth och Miley Cyrus? Hur ser deras relationer ut efter ett års skilsmässa? Kolla in här.

Efter att ha tillbringat så många dyrbara år tillsammans har paret äntligen bestämt sig för att skiljas åt. De träffades första gången på uppsättningarna av filmen The Last Song där de blev kära i varandra. Med de följande åren fyllda av upp- och nedgångar fram till 2018 då de äntligen gifte sig. Men det verkar inte gå bra mellan dem vilket resulterar i deras skilsmässa. Kolla på denna videon:

Efter skilsmässa:

Duon ses njuta av tiden genom att använda den för att bli frisk från effekterna av gamla minnen. Eftersom båda nu är singlar är de upptagna med att hitta det bästa valet för sig själva med Hemsworth-dejtingmodellen Gabrielle Brooks. Och Miley Cypern umgås med sin nya pojkvän Cody Simpson. Tidigare sågs hon kyssa kändisbloggaren Kaitlynn 2019. Spekulationer svävade om att de var den perfekta matchen men med Simpsons inträde i hennes liv har hon gjort det klart att hon har ett annat val.Kommunikation mellan de två:

Även om separationen mellan de två skedde 2019 är kommunikationen mellan de två fortfarande på ett minimum. Sedan skilsmässan pratar båda mycket mindre med varandra. När man ser de senaste månaderna blir det uppenbart att båda har bestämt sig för att skiljas åt och leva sitt eget liv.

ET rapporterar:

Et-rapporterna har föreslagit att Mileys skilsmässa från Liam och hennes nya förhållande med Cody var en virvelvind av förändring för henne, men på riktigt Miley-vis har hon kommit ut på topp. Et-rapporterna har vidare antytt att Mileys nykterhet har gjort henne mycket närvarande i hennes förhållande. Hennes beslut att vara nykter har förändrat sättet hon tänker på livet . Hon skulle beskriva sig själv som en troende på detta nya sätt att leva och vill göra nykterhet till en långsiktig livsstil.

Det är svårt att hitta vad de tänker på, men det är klart att de båda måste jobba på sin relation och fortsätta.