Vad hände med omstarten av Disneys The Little Mermaid? Klicka här för att förstå angående Solid, Trailer och Unencumber Date...!!

Trettio år efter att Disney först introducerade oss Atlantica – Den lilla sjöjungfruns vattniga hus – arrangerar man en uppfräschning utan krusiduller. Denna kusliga fabel blev en optimistisk animation kommer att anmäla sig till olika energiska konstverk tillsammans med Attractiveness and the Beast, Aladdin, and the King som den senaste filmen att få en Disney-remake.

Vi har huvudpunkterna i filmens upplåsningsdatum, vem som deltar i den trotsiga modiga flickan Ariel och hur den helt nya formen med största sannolikhet kommer att skilja sig från den primära.

Vilka skådespelare har Disney skapat för nyinspelningen?

Disney har ropat in Halle Bailey som Ariel. Melissa McCarthy ska enligt uppgift spela den onda bläckfiskhäxan Ursula. Måsen Scuttle kommer att industrin kön, uttryckt denna gång med hjälp av Loopy Wealthy Asians och The Farewell stora namn Awkwafina. Rummets stora namn Jacob Tremblay kommer att rösta för Flounder.https://www.instagram.com/p/BzmZo_2AR6i/?utm_source=ig_embed

Tidiga erfarenheter fördelaktiga Harry Types var en gång i dialog med att måla Prins Eric, alternativt gick processen till slut till Little Girls och International on Fireplace-underhållaren Jonah Hauer-King. Inom perioden däremellan är Javier Bardem uppenbarligen i konversationer för att anta processen med kung Triton – kanske Disney har en klocka på en allt mer hemsk hövding från Atlantica genom att ta in denna välkända filmskurk?

Terry Crews hade sagt att han bara skulle gilla processen, alternativt sa senare att det inte fanns några bekymmer. Hamilton stora namn Daveed Diggs har dessutom varit tänkt att vara ansluten till filmen eftersom rösten Sebastian. Med sannolikheten att du helt enkelt förstår hans identitet, är han dessutom med i Pixar-filmen Soul.

Har Disney lanserat en trailer för filmen?

Nej, det är osannolikt att vi kommer att se en trailer tidigare än att fånga har slutförts. Det finns inga hemligheter och tekniker båda. Vi kommer att kunna vänta oss en så fort gänget kan komma igång som inte förr än.

Finns det ett professionellt upplåsningsdatum?

Även om inspelningen en gång sköts upp under en tillfällig tidsram, är det standard att vi, oavsett det hela, snabbt kan gå under havet.

Den lilla sjöjungfrun har för tillfället inget professionellt upplåsningsdatum, alternativt var inspelningen en gång på väg att börja i april. Covid-19 har skjutit upp filmens tillkomst tills ytterligare inser. Sju dagar innan inspelningen började i London var det hela en gång inte i tid för en tillfällig tidsram.

Det fanns en gång inget bekräftat upplåsningsdatum tidigare än senareläggningen, men det finns ett datum som öppnar för en onamnad Disney-live-aktivitetsfilm den 19 november 2021 – det kan vara Den lilla sjöjungfrun. Med uppskjutandet kanske vi vill stå med i någon mån ytterligare, alternativt.