Vad hände med omstarten av Disneys The Little Mermaid? Besök den här webbplatsen för att förstå om rollerna, trailern och även släppdatum ...!!

Trettio år efter att Disney faktiskt tog vårt team Atlantica – Den lilla sjöjungfruns urvattnade egendom – förbereder det faktiskt en översyn utan krusiduller. Denna läskiga fantasiförvandlade datoranimation med hög energi kommer definitivt att registrera sig med flera andra uppiggande mästerverk som består av Skönheten och Odjuret, Aladdin och även Kungen som den bästa senaste filmen att få en Disney-remake.

Vårt företag har uppgifterna om filmens lanseringstid, som faktiskt deltar i den djärva modiga damen Ariel och även exakt hur den helt nya typen faktiskt kanske kommer att jämförelse som kommer från.

Vilka stjärnor har Disney utsedda för nyinspelningen?

Disney har faktiskt fångat Halle Bailey som Ariel. Melissa McCarthy kommer förmodligen att delta i den avskyvärda octopoid trollkarlen Ursula. Måsen Scuttle kommer definitivt att byta sexuella aktiviteter, artikulerad detta ögonblick genom Crazy Rich Asians och även The Farewell superstjärnan Awkwafina. Rymdsuperstjärnan Jacob Tremblay kommer definitivt att artikulera flundra.https://www.instagram.com/p/BzmZo_2AR6i/?utm_source=ig_embed

Mycket tidiga filer föreslog att Harry Styles förblev i konversation för att representera prins Eric, efter att ha sagt att verket, längs vägen, troligen mest avsåg Little Women och även världsbrännande konstnären Jonah Hauer-King. Samtidigt är Javier Bardem faktiskt just i diskussioner för att anta Kung Tritons arbete – kanske Disney har ett öga på en avsevärt fruktansvärd innovatör av Atlantica genom att få denna välkända filmskurk?

Terry Crews hade faktiskt sagt att han verkligen skulle som om arbetet, med det sagt, så småningom nämnde att det faktiskt inte fanns någon stress. Hamilton superstjärnan Daveed Diggs har faktiskt dessutom varit tänkt att bli länkad till filmen som representationen Sebastian. På den avstängda möjligheten att du ser hans titel, är han faktiskt dessutom i Pixar-filmen Soul.

Har Disney lanserat en trailer för filmen?

Nej, det är faktiskt osannolikt att vårt team kommer att observera att en trailer innan avfyrningen faktiskt har hamnat. Det finns faktiskt uppenbara heller. Så snart teamet faktiskt är redo för aktivitet som aldrig tidigare, kan vårt team lätt anta en sådan.

Finns det verkligen en formell lanseringstid?

Även om fotograferingen faktiskt hölls upp under en kort tid, är det faktiskt vanligt att även med vad som än är kommer vårt team definitivt att gå under havet snabbt.

Den lilla sjöjungfrun har för närvarande ingen formell lanseringstid, med det sagt kommer inspelningen att börja i april. Covid-19 har faktiskt hållit upp filmens produktion tills ytterligare meddelande. 7 gånger strax före början av inspelningen i London, vad som faktiskt skjutits upp under en kort tid.

Det fanns faktiskt ingen certifierad lanseringstid före uppskjutningen, men det finns faktiskt en dagposition för en obenämnt Disney-live-aktivitetsfilm den 19 november 2021 – det kan vara Den lilla sjöjungfrun. Tillsammans med uppskjutandet kan vårt team behöva vänta någon typ av längre, med det sagt.

.