Vad är Dan Bonginos etnicitet?? Chockerande nyheter!! Vet alla hemligheter om hans tidiga liv, politiska karriär, personliga liv och mer!! |2021|

Är du ett fan av Dan Bongino, borde du veta det om Dan Bonginos etnicitet? Vill du veta Dan Bonginos etnicitet? Är kommentatorn, som vissa tittare tycktes tro, svart? Tittarna är intresserade av Bonginos förflutna efter en debatt på FOXs Hannity Show om mordet på Daunte Wright, en 20-årig svart man.

Så vad vet vi om kommentatorns bakgrund? Vi kommer att avslöja hans tidiga liv, karriär, personliga liv och allt om honom i den här artikeln. Fortsätt att läsa den för att veta den verkliga sanningen om Dan Bonginos etnicitet.

Vem är Don Bongino?

Dan Bongino är författare, politisk analytiker, programvärd för radioprogram, podcast-värd, politiker, före detta kongresskandidat, före detta 'United States Secret Service'-agent och tidigare 'New York City Police Department'-officer från USA (NYPD). Han är också en framstående stödjare till president Donald Trump. Han började arbeta med 'NYPD' efter att ha avslutat sina forskarstudier i psykologi.Senare gick han med i 'Secret Service', där han arbetade som livvakt åt dåvarande presidenten George W. Bush och hans efterträdare, president Barack Obama.

Vem är Alexi Ashe Meyers?? The Untold Secrets of Seth Meyers fru | Senaste |2021|

Senare lämnade han 'Secret Service' för att gå in i politiken och bli författare. Även om hans politiska karriär inte var särskilt framgångsrik, gjorde hans litterära karriär honom mycket välkänd. Han har skrivit sex böcker, varav en ännu inte har publicerats.

Även hans romaner har sålt bra. Han har gjort sig ett namn i media som specialist på politik och aktualitet. En debatt nyligen på en nyhetskanal väcker frågan om Dan Bonginos etnicitet. Vi kommer att svara om Dan Bonginos etnicitet nedan.

Dan Bongino

Tidigt liv:

Dan Bongino föddes den 4 december 1974 på 'Flushing Hospital' i Queens, New York City, New York, USA. Han växte upp som katolik. Dan Bonginos etnicitet är italiensk-amerikansk.

Han gick på 'Archbishop Molloy High School' i Queens, New York City. Han var en basketspelare i tidig ålder. Han tog sin kandidat- och magisterexamen i psykologi från New Yorks 'Queens College.' Han fortsatte med sin MBA från 'Pennsylvania State University'.

Polis och underrättelsetjänst:

Dan Bongino arbetade med 'NYPD' mellan 1995 och 1999. Han började arbeta som specialagent för 'United States Secret Service' 1999. Han lämnade 'New York Field Office' tre år senare för att bli tränare på ' James J. Rowley Training Center.

’ Det är en utbildningsinstitution för brottsbekämpande som drivs av ’United States Secret Service’ i Beltsville, Maryland, USA under George W. Bushs andra mandatperiod som USA:s president; han tilldelades 'U.S. Presidentens skyddsavdelning.'

Under Barack Obamas första mandatperiod som president fortsatte han att skydda presidenten. Dan övervakade också presidentens besök i Prag, Tjeckiens huvudstad, och Jakarta, Indonesiens huvudstad. En av hans svåraste uppgifter var att arbeta som den primära agenten som ansvarade för Obamas besök i en aktiv stridszon i Afghanistan. Han var medlem i Secret Service fram till maj 2011. Efter det startade han en karriär inom politiken såväl som författarskap.

Böcker han skrev:

Dan Bongino publicerade tre böcker om sitt liv som hemlig tjänsteagent: 'Life Inside the Bubble: Why a Top-Ranked Secret Service Agent Walked Away from It All', den andra är 'The Fight: A Secret Service Agent's Inside Account of Security Failings and the Political Machine, och den sista boken 'Protecting the President: An Inside Account of the Troubled Secret Service in an Era of Evolving Threats', allt 2013.

Han skrev också böckerna 'Spygate: The Attended Sabotage of Donald J. Trump', 'Exonerated: The Failed Takedown of President Donald Trump by the Swamp' och 'Follow the Money: The Shocking Deep State Connections of the Anti-Trump Cabal ,' allt inspirerat av händelser som involverar president Donald Trump. De två första romanerna publicerades 2018 respektive 2019, och den tredje boken publicerades den 16 oktober 2020.

Dan Bongino

Vad är Dan Bonginos etnicitet?

Som ett resultat är många tittare av onsdagskvällens (14 april 2021) upplaga av Hannity på FOX nyfikna på Dan Bonginos etnicitet. Så, vad är Dan Bonginos etnicitet? Han är av italiensk härkomst. Bogino har tidigare uppgett att han inte är svart utan snarare italienare.

Tittarnas intresse härrör från Dan Bonginos hetsiga utbyte med FOX News-journalisten Geraldo Rivera i onsdagens Hannity-sändning. Det kommer två dagar efter att de två kämpade under protester i Minnesota efter polisens skjutning av en 20-årig svart man, Daunte Wright.

Bryce Young spelar huvudrollen i QB1 säsong 4: Releasedatum, skådespelare, BEKRÄFTAD?

Under deras utbyte anklagade Bongino Rivera för att uppvigla rasspänningar med sin bevakning av protesterna i Minnesota. Vad vi vet om Dan Bonginos etnicitet är att han har italienska anor.

Media och social plattform:

2012 dök Dan Bongino upp i tre avsnitt av reality-tv-serien Secret Service. Samma år startade han och hans fru ett webbdesignföretag.

Han etablerade sedan 'Dan Bongino Show', en serie där han kommenterade landets politik och aktuella frågor. Han började vara värd för showen 2017 och fortsätter att göra det. Showen sänds på 'YouTube' och den är också tillgänglig som podcast på sajter som 'SoundCloud' och 'Google Podcasts'.

Fram till 2018 var han en betald bidragsgivare till 'National Rifle Association Television.' Han har också varit med i 'Fox & Friends och' Tucker Carlson Tonight. Han har också varit med i radioprogram som WMAL Radio i Washington, D.C. och WBAL Radio i Baltimore. I december 2018 dök han upp som gästvärd på Fox News 'The Sean Hannity Show'.

I december 2019 lanserade han 'Bongino-rapporten' som svar på 'Drudge Report'. Rapporterna, såväl som länkar till dem, finns på hans officiella webbplats, ' bongino.com ,' samt hans sociala media-profiler på ' Facebook ,'' Twitter ,' och ' Instagram .’ genom detta inlägg känner till Dan Bonginos etnicitet.

Politisk kampanj:

Dan Bongino vann den republikanska primärvalen den 3 april 2012 med 33,8 procent av rösterna och besegrade nio andra kandidater.

Han körde dock utan framgång för 'U.S. senaten i valet den 6 november 2012. Han slutade en avlägsen andra efter den sittande makthavaren, 'demokraten' Ben Cardin, med bara 26,6 procent av rösterna. I det republikanska primärvalet 2014 besegrade han Harold W. Painter, Jr. med ett jordskred. Han slog Painter med 83,5 procent av rösterna till den senares 16,5 procent.

I valet 2014 ställde han upp mot den sittande demokraten John Delaney från Marylands 6:e kongressdistrikt för en plats i USA:s representanthus. Trots att han hade fyra av distriktets fem län, kunde han inte övervinna en skillnad på 20 500 röster i distriktets del av Montgomery County i Washingtons yttre förorter.

Han åkte till Florida 2015 och planerade att kandidera för 'United States Senate' och Floridas 18:e kongressdistrikt i 2016 års val. I juni 2016 uppgav han att han skulle representera 'Republican Party' från Floridas 19:e kongressdistrikt.

Han ställde upp mot Chauncey Goss och Francis Rooney i det republikanska primärvalet. Han slutade trea i primärvalet i augusti 2016, med bara 17,39 procent av de totala rösterna. Han tillhör 'Groundswell Group'.

Dan Bongino

Privatliv:

2003 gifte sig Dan Bongino med Paula Andrea (född Martinez), en colombiansk kvinna. De dejtade i cirka två år innan de gifte sig. De hade träffats på en blind dejt 2001. De har två döttrar, Isabel och Amelia, som föddes 2004 respektive 2012.

Paula är en teknisk och kreativ partner på 'Bongino, Inc.' Han tycker om att ge sin fru smycken. Han och hans familj flyttade till Palm City, Florida, från Severna Park, Maryland, 2015. Brasiliansk jiujitsu är hans favoritsysselsättning.

Vi hoppas att du tyckte att det här inlägget om Dan Bonginos etnicitet var användbart. Om så är fallet, vänligen meddela oss i kommentarerna, och om inte, vänligen lämna dina frågor om Dan Bonginos etnicitet i kommentarsfältet nedan.

Vanliga frågor:

Hur gammal är Dan Bongino och hur lång är han?

Svar: För närvarande är Dan Bongino 47 år gammal med en höjd på 6 fot 1 tum.

Hur många barn har han?

Svar: Han har två döttrar: Isabel Bongino och Amelia Bongino.

Vad heter hans fru?

Svar: Hans fru heter Paula Andrea, som är av colombiansk etnicitet.

Kommentera nedan för att veta mer om Dan Bonginos etnicitet, få fler uppdateringar och detaljer, besökMarknadsaktiviteten.