Utrymme av spelkort Säsong 7 - Är det någon annan säsong på spelkorten? Eller markerade säsong 6 toppen på detta omtyckta politiska drama?

I linje med en politisk mysterieroman av skaparen Michael Dobbs med den liknande titeln Space of Playing cards. Det primära avsnittet av dess första säsong sändes den 1 februari 2013 och antog det med 5 extra säsonger. Beau Willimon skapade showen - med Kevin Spacey, Robin Wright och Michael Kelly i huvudrollerna.

Skärmen sändes en gång på strömmande stora Netflix. Här är videon som förklarar avslutningen av säsong 6-

https://www.youtube.com/watch?v=YFmaubKJOaYNär säsong 6 avslutades 2018, hade många spekulationer gjorts om några nya säsonger. Läs mer för att avgöra om säsong 7 pågår eller inte längre.

Space of Playing Cards Säsong 7: Handling

Baserat helt från USA:s huvudstad Washington D.C., följer det politiska dramat Frank Underwoods (Kevin Spaceys) äventyr. Han är en djärv demokrat och hans maka Claire Underwood (Robin Wright) som på samma sätt bestämde oss. När Frank förvandlas till statssekreterare inser han att han utnyttjas av sin personal. Han utarbetar en djupgående plan för manipulation, svek och hänsynslöshet för att ta sig upp på yrkesstegen, med hjälp av Claire och hans högra kille Doug Stamper (Michael Kelly).

Skärmen fick en sista IMDb-poäng på 8,7 för alla sina sex säsonger.

Utrymme av spelkort Säsong 7: Säsong 6 avslutas

Efter att ha blivit anklagad för sexuellt ofredande av skådespelaren Anthony Rapp, varefter Spacey en gång släpptes från visningen av femton personer. Hans personlighet, Frank Underwood, dödades en gång mellan säsong fem och sex och Claire Underwood märks att ta makten som presidenten. Hon börjar ta itu med granskning för hennes mans snabba förlust av liv efter hans avgång. Säsongen tar en vändning med Doug som vänder på Claire vilket leder till att hon knivhugger honom och hans därav följande förlust av liv i hennes knä i det ultimata avsnittet.

Chans för säsong 7

Som säsong 6 fick en destruktiv reaktion med publiken som saknade sin hänsynslösa Frank och ingen sannolikhet för Spacey att återvända till displayen. Säsong 7 av Space of Card visar sig ouppnåeligt förutom att skaparna byter tankar. För närvarande finns det inga ansträngningar för att återuppta visningen. Därför markerar säsong 6 tron ​​på detta omtyckta politiska mysterium.