Utrustning Harington säger att filmning för videospel av tron ​​var den tuffaste faktorn! Lär dig veta vad han har att säga

Om jag faller förmedla inte mig igen - Jon Snow

HBO:s episka samling GAMES OF THRONES fastnade för alla med sin äventyrliga, fantasifulla och extremt imponerade berättelse. Med helt dynamiska, tvetydiga hjältar anti-hjältar, står skurken Jon Snow. Förmodligen den mest älskade personligheten från samlingen framfördes en gång med hjälp av Equipment Harington. Lär dig föremålet för att förstå vad han har att nämna om inspelningen av GOT.Twist inom samlingsfinalen

Huvudskådespelaren nämnde att han en gång var helt chockad när det gäller säsongsfinalen. Fram till manuset hade han på intet sätt övervägt att tillfällen utspelade sig på det sättet. För sammanfattningen, karaktären av Equipment Harington, har Jon Snow dödat sin kärlek Daenerys Targaryen, framförd av Emilia Clarke. Detta var en gång helt okartikulerat. Bortsett från detta har kollektionen en mycket mer överraskande twist inom kollektionen som gör målgruppen helt överraskad.

Utrustningssvar på säsongsfinalen

Utrustning Harington uttalade en gång att när han en gång satt efter Emilia medan han studerade manuset, antydde Emilia Harington att han skulle få ytterligare överraskningar. Detta gör mycket passion för att lära sig följande skript. Dagen när han en gång studerade manus och lyckades med de blodiga vändningarna var hans svar en gång häpnadsväckande. Han var en gång helt förkrossad efter att ha studerat detta.

Filma Video games Of Thrones: Toughest Factor

Harington skrev om den ultimata scenen för hans och Clarkes samvaro att diskussionen en gång var några webbsidor och en del av debatten. Detta observerade tog över 3 veckor för att ta bilder varje perspektiv. Efter att ha avslutat den här inspelningen nämnde Harington med en så djupgående känslomässig scen, Det var en gång tröttsamt och det är en av de svåraste frågorna vi filmade. Även om slutförandet av Video games of Thrones inte gynnas av en av de vitala fanatikerna. Harington nämnde att han förespråkade efterbehandlingen av samlingen. Manusen fick honom att gråta. Han kände att nu är han lös med en godisavslutning.