Utgivningsdatumet för Haganai säsong 3 är BEKRÄFTAT? : Boku wa Tomodachi ga Sukunai Spoilers och uppdateringar för 2021

Om Haganai

Haganai är en animeserie som kretsar kring en pojke som heter Yozora Mikazuki och hans gymnasieklubb. Klubben har bara en medlem, men målet är att de ska få fler medlemmar genom att rekrytera folk från hela världen. Med detta i åtanke skapar de en webbplats med många funktioner som hjälper alla att hitta sin perfekta matchning. De har också ett officiellt Twitter-konto där de publicerar viktiga uppdateringar om showen samt tävlingar och giveaways!
Det första avsnittet av Haganai kan hittas på Crunchyroll gratis så du behöver inte anstränga dig för att se det! Se bara till att du är inloggad om du vill se den online eller ladda ner den till din dator!

Övriga detaljer om Haganai säsong 3

Jap Lite Manga-anpassningen Haganai sågs för första gången på tv den 7 oktober 2011 och slutade med 12 säsonger. Sedan 2013 hade den andra delen premiär den 11 januari och hade återigen 12 avsnitt. Den efterföljande säsongen, Hagania säsong tre förutspås snabbt.

Nu är avståndet ungefär fem år mellan den andra och den tredje säsongen. Men ändå finns det ingen signal när det gäller den tredje säsongen. Många människor ser ivrigt fram emot den tredje delen av samlingen.Fanatiker verkar inte vara de mest praktiska från Japan, men de är dessutom över hela världen-

Handlingen i Haganai säsong 3

Sagan om Haganai, eftersom namnet antyder, utspelar sig på en pojke som inte har många kompisar på grund av sitt utseende. Kodaka Hasegawa är huvudrollen, han är en pojke och är forskare vid St. Chronica's Academy. Han är ensam på grund av sitt atypiska brunblonda hår och hårda ögon. Han avslöjar en kvinna med en identisk nackdel. Och så upptäcker de ett medlemskap som ett av de enklaste sätt att stödja platsen för andra som liknar deras.

Sagan kretsar kring Kodaka och de individer som registrerar sig för sin grannes medlemskap. Vissa bidragsgivare är fantastiska. På grund av sin inbilskhet borde Sena Kashiwazaki inte ha några feminina kompisar. Därför ansluter hon sig till medlemskapet.

Vad hände i säsong 1

Berättelsen följer en pojke som heter Yozora Mikazuki, och hans förhållande till medlemmarna i Neighbour's Club. Klubbrummet ligger i en gammal skolbyggnad som de kallar klubbrummet. Förutom att diskutera sina intressen tillsammans och umgås, löser gruppen också människors problem som kommer genom att be om hjälp. De får ofta hjälp av Sena Kashiwazaki, en elevrådsordförande på en annan gymnasieskola.
Haganai (Boku wa Tomodachi ga Sukunai) är en animeserie baserad på en lätt roman skriven av Yomi Hirasaka och illustrerad av Buriki. Haganai sändes i Japan från 5 oktober 2010 till 21 december 2010 på TV Kan.

Kommer det att finnas Haganai säsong 3 eller inte?

Oavsett att det inte finns någon ersättare på Haganai säsong 3, hade tillverkarna gett en touch att de kommer att fortsätta göra säsonger så långt de tjänar precis rätt pengar. Säsong ett applicerade fyra volymer av det okonventionella. Och den andra säsongen tillämpade följande fyra volymer. Eftersom det finns de mest behändiga 11 volymerna kan det mycket väl finnas en förlust av innehållsmaterial och skapare kan mycket väl se fram emot ny publicering.

Utgivningsdatum för Haganais romanvolymer

 • 1:a kvantiteten - 25 augusti 2009
 • 2d kvantitet - 25 november 2005
 • tredje kvantiteten - 25 mars 2010
 • 4:e kvantiteten - 23 juli 2010
 • femte kvantiteten - 25 november 2010
 • sjätte kvantiteten - 25:e skulle möjligen 2011
 • sjunde kvantiteten - 22 september 2011
 • åttonde kvantiteten - 25 juni 2012
 • nionde kvantitet - 23 augusti 2013
 • 10:e kvantitet - sjätte juni 2014
 • 11:e kvantitet - 25 augusti 2015

Eftersom det är tydligt att olastade datum har stadigt högre, kanske en helt ny kvantitet lanseras snabbt, och vi kommer att kunna se säsong 3.

Följ oss för extra uppdateringar här.