USA:s president Donald Trump har ett officiellt verifierat konto på Tiktoks rivaliserande applikation Triller! Klicka för att veta mer.

Efter att ha undertecknat en verkställande order har trump nu ett verifierat konto hos tiktok-konkurrenten Triller. Tidigare ogillades Bytedancen av Trump på grund av Kinas inblandning. Och tiktok är en kinesisk app och på grund av det efter Bytedances ogillande av videoappen har tiktok trump nu ett trillerverifierat konto med 3 tusen och fler följare.

Tiktok alternativ, Triller har erfarenhet av flera nedladdningar från den 6 augusti 2020. Det är en ny kampanj för att bojkotta den kinesiska appen och allt relaterat till Kina på grund av coronavirus-pandemier. För det är transaktioner med tiktok till 'bytedance' förbjudna av Trump.

https://themarketactivity.com/wp-content/uploads/2020/08/videoplayback-1-2.mp4

Bytedance order av Trump!

För att beröva den amerikanska verksamheten från Tiktok, beordrade Trump Bytedance order tidigare. För att uppnå detta måste han nå 5000 Triller-följare på sitt verifierade konto. Enligt rapporter är detta antal mycket lågt jämfört med andra verifierade kontoföljare. Vanligtvis blir ens konto verifierat när det finns miljontals följare. Triller ersätter tiktok eftersom USA är oroad över att användarens data kan läcka.Bekymrade uttryckt av USA eftersom de tvivlar på att Kina kan skada användaren kan säkert få användarinformation. Den kinesiskägda appen når användarens data och information om användarens. För att sälja, Newzealand, australiensiska och amerikanska verksamhet Bytedance är i samtal och oroad. På grund av koronaviruspandemierna orsakade av Kina är denna oro från olika länder naturlig eftersom de inte vill att Kina ska göra något fel med deras data.

TikToks ersättare Triller!

Tiktok-appen är en videotillverkningsapp som används av miljontals människor över hela världen från de senaste åren. Och appen ägs av Kina som orsakade allvarliga problem nu på grund av coronavirus-pandemier orsakade av Kina från de senaste månaderna. Och nu kom alternativet till denna app som heter Triller med massor av samma funktioner i USA. På vilken trump fick ett verifierat konto med mer än 3k+ följare på lördag och nu ser fram emot fler.

Olika dansälskare, skådespelare, artister använde tiktok för sin underhållning och för att tjäna på tiktok. Olika filter finns i den här appen med många andra funktioner. Sedan några år tillbaka har tiktok varit en trend för människor. Och nu på grund av coronavirus-pandemier orsakade av Kina, förbjöd de flesta länder denna app i sina länder. Trumps konto har 3 videor och 3000 följare men den här kampanjen tar lite tid att nå målet.