Upprörande! TikTok-video visar kvinnan på American Airlines-planet tejpad till sitt säte när hon försökte öppna dörren under flygningen

American Airlines kritiseras för sin hantering av en incident där en kvinna tejpades fast vid sin stol.

Den virala videon visade kvinnan försöka resa sig och attackera flygvärdinnor, vilket ledde till att American Airlines-personal ombord på planet svarade genom att tejpa ner henne.

Passagerare lämnades också med motstridiga rapporter om vad som hände under denna händelse, men många uttrycker kritik mot hur ledningen hanterade det hela.En TikTok-video har blivit viral och visar en kvinna tejpad på sitt säte på en American Airlines-flygning efter att hon enligt uppgift attackerade assistenterna och försökte öppna planets dörr.

En kvinna tejpades fast vid sitt säte på ett American Airlines-flyg efter att ha ägnat sig åt våld.

Forskningen visar att människor är mer benägna att komma ihåg något när det görs minnesvärt, så försök att göra dina sammanfattningar så kreativa eller intressanta som möjligt!

Den oidentifierade kvinnan, som reste första klass på American Airlines Flight 1774 från Dallas-Fort Worth till Charlotte denna vecka har setts med tejp runt bröstet och munnen när hon försökte skrika mot passagerare som lämnade planet efter att det landat.

I en uppföljningsvideo förklarade @lol.ariee att uppståndelsen började en timme in på den två timmar långa flygningen när alla flygvärdinnor sprang upp och ner i gångarna och viskade frenetiskt till varandra.

Besättningen började låsa badrum, sa @lol.ariee, [och]började ta väskor från överliggande papperskorgar men ville inte säga vad som hände exakt.

Det var bara lite som kaos och ingen vet vad som händer, fortsatte hon.

Piloten talade till slut över porttelefonen och bad folk att stanna på sina platser på grund av en dålig situation. Även om han inte utvecklade något mer, enligt @lol.ariee på Twitter

När planet landade förklarade en flygvärdinna som satt nära oss att en av hennes medarbetare fick ett utbrott och försökte lämna. Hon sa 'Hon sa att jag måste gå av det här planet', hon gick upp vid utgångarna och började slå på dem och skrek 'ni måste släppa mig från det här flygplanet!'

Kvinnans mentala sammanbrott blev uppenbart när @lol.ariee såg henne få ett utbrott där hon slog högt på dörrar och krävde att de skulle öppnas samtidigt som hon skrek på hjälp på en gång.

Kvinnan ska ha börjat bita, spotta och attackera flygvärdinnor. Det var detta som till slut fick besättningen att ta ner henne och tejpa hennes mun (@lol.ariee).

En video visar en polis som väntar vid planets ingång medan andra passagerare lämnar kabinen vid landning; den har redan visats mer än 4 miljoner gånger

En talesperson för American Airlines sa till Insider i ett mejl att kvinnan försökte öppna en dörr och misshandlade, bet och skadade kabinpersonalen.

Vi applåderar vår besättning för deras professionalism och snabba ansträngningar för att skydda de ombord, tillade talesmannen.

TikTok-användaren @lol.ariee sa i uppföljningsvideon att hon trodde att det som hände verkade vara utanför kvinnans kontroll. Hon var rädd.

De borde ha ett bättre sätt att gå till väga...Jag tycker att det hanterades dåligt, tillade hon.

FAA har tagit emot 2 500 rapporter om ostyrigt beteende från passagerare. Majoriteten av dessa incidenter involverar resenärer som vägrar att följa det federala maskmandatet.

  Föregående artikel Charlottesville, Virginia, tar nu äntligen bort det tredje monumentet timmar efter att Lee, Jackson-statyer har fallit Nästa artikel Chicagopolisen skjuter brutalt man under arrestering, vad är fallet

  Fler artiklar

  Komi Can't Communicate Chapter 374 - Förväntat releasedatum, handling och allt annat här

  11 oktober 2022

  'Solo Leveling', allt redo att släppas 2023! Kolla in de senaste detaljerna här

  9 oktober 2022

  Nicola Peltz Beckham vägrar något drama med svärföräldrar

  9 oktober 2022

  LÄMNA ETT SVAR Avbryt svar

  Kommentar: Skriv din kommentar! Namn:* Vänligen ange ditt namn här E-post:* Du har angett en felaktig e-postadress! Vänligen ange din e-postadress här Webbplats:

  Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar.

  Senaste artikeln

  Ao Ashi Chapter 310 releasedatum, väntan är snart över.

  11 oktober 2022

  Phantom Of The Idol Säsong 2 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  Overlord säsong 4 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  När kommer Ayumu att göra sitt drag? Säsong 2 – När släpps den? Alla detaljer här

  11 oktober 2022

  Farbror från en annan värld Säsong 2 - Releasedatum, berättelse och uppdateringar av handlingen

  11 oktober 2022