Uppdaterad! THE PROMISED NEVERLAND SÄSONG 2: Handlingen, släppdatum, skådespelare och många fascinerande fakta!

The Promised Neverland är en japansk mangaserie skriven av Kaiu Shirai och illustrerad av Posuka Demizu. Liksom all den populära manga tog sig The Promised Neverland mycket snart in i tv-branschen som ett resultat av den enorma kärlek och stöd den fick från sina lojala fans. Berättelsen följer en grupp föräldralösa barn, fångade i en labyrint av mörker och förtvivlan, som desperat kämpar för att fly planen från ett barnhem.

Det första avsnittet av The Promised Neverland släpptes den 10 februari 2019, efter att serien samlat en stark fanbas som varmt välkomnade showen. Tillverkarna av programmet förklarade mycket snart att programmet kommer att återvända med en andra säsong.

Se trailern nedan för att få en glimt av fantasivärlden som serien tar oss till:Release Date Promised Neverland

Studion, CloverWorks meddelade att Promised Neverland säsong 2 kommer att släppas i januari 2021. Tidigare var det datum då The Promised Neverland säsong 2 skulle vara den 20 oktober 2020, men på grund av den nuvarande globala pandemin har det inte varit möjligt att släppa filmen på ovan nämnda datum. Samtal om en film som skulle släppas före den andra säsongen låg också i luften och skulle släppas i december 2020, men även den har nu skjutits upp med tanke på de rådande situationerna i världen.

Läs mer: https://themarketactivity.com/2020/08/24/virgin-river-season-2-the-release-of-the-second-season-postponed-to-an-unknown-date-click-to-read- plot-cast-and-more/

KASTA

Fansen kommer att vara glada över att se sina favoritanimekaraktärer på sina skärmar. Några av karaktärerna och deras röstbesättning som vi definitivt kommer att se i The Promised Neverland säsong 2 är:

Sumire Morohoshi som Emma
Maaya Uchida som Norman
Mariya Ise som Ray
Yuko Kaida som Isabella
Nao Fujita som Krone

Trailer för The Promised Neverland säsong 2

Hittills har trailern för den andra säsongen inte släppts ännu. Det finns dock en teaser för säsongen som förklarar att säsong 2 av The Promised Neverland kommer att bli försenad.

Handling: The Promised Neverland

Handlingen i serien utspelar sig i framtiden, 2045, detta är en berättelse om en tjej som heter Emma. Hon bor med trettiosju andra barn, av vilka hon alla betraktar sina syskon på ett barnhem som heter Grace Field House. Barnen kallar vaktmästaren Mama, hon heter egentligen Isabella och hon tar hand om barnen och deras behov. Livet är bara solsken och leenden för barnen som bor i barnhemshuset, men mycket snart bryter de hägringen de förleddes att tro på. Snart upptäcker de att de uppfostrats med kärlek bara för att offras när de växer upp. Därför eskalerar planen att fly och deras svåra kamp för frihet börjar.

Den här animeserien diskuterar mörka teman och är full av äventyr. Den kommer att ha dig vid kanten av din stol medan du tittar på showen.
I säsong 2 kan vi förvänta oss att se mer av Emma och striderna hon måste utkämpa. Den kommer definitivt att ha magisk grafik, väl sammankopplade berättelser och kraftfulla handlingar.

  Föregående artikel IMD:s nya app är allt du behöver denna monsun! Indien lanserade en ny app för väder. Nästa artikel Solo Leveling Säsong 2 :-Kommer Sung Jin-Woo att kunna träffa sin pappa? Klicka för att veta släppdatum, skådespelare och mer!

  Fler artiklar

  Phantom Of The Idol Säsong 2 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  Overlord säsong 4 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  När kommer Ayumu att göra sitt drag? Säsong 2 – När släpps den? Alla detaljer här

  11 oktober 2022

  LÄMNA ETT SVAR Avbryt svar

  Kommentar: Skriv din kommentar! Namn:* Vänligen ange ditt namn här E-post:* Du har angett en felaktig e-postadress! Vänligen ange din e-postadress här Webbplats:

  Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar.

  Senaste artikeln

  Ao Ashi Chapter 310 releasedatum, väntan är snart över.

  11 oktober 2022

  Phantom Of The Idol Säsong 2 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  Overlord säsong 4 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  När kommer Ayumu att göra sitt drag? Säsong 2 – När släpps den? Alla detaljer här

  11 oktober 2022

  Farbror från en annan värld Säsong 2 - Releasedatum, berättelse och uppdateringar av handlingen

  11 oktober 2022