Unhinged recension: Russell Crowe Descends to Slasher Shlock!!! Klicka för att veta mer.

Unhinged öppnar med Russell Crowe – tydligt igenkänd i krediterna som Man. Han sitter i sin lastbil utanför ett hus på landet och stirrar på den lilla tändstickan han har tänt. Hans ansikte lossnade och hans ögon krympte. Plötsligt flyr han lastbilen, får en yxa och en behållare med tillsatsmedel. Han stoppar sedan ingången och skär mannen och damen ihjäl innan han eldar på huset.

Kameran observerar detta från en liten separation. Som om chefen Derrick Borte (The Joneses) behöver att vi ser dessa tillfällen, i alla händelser från början, opartiskt. Vi har ingen aning om vem den här mannen är. Vi har inte den dummaste aning om vem han har mördat. Vad som har drivit honom att skicka in dessa hemska demonstrationer har vi ganska nyligen sett.Som de första krediterna för Unhinged valdeltagande, gör de som sådana över ett montage av nyhetsstråk, TV-bilder och ljudspännen från allmänheten. Uppenbarligen börjar filmen från början, detta är den gynnsamma platsen som tar fram de typer av aktiviteter vi nyligen har observerat.

Utgivningsdatum

Rubbad har premiär i begränsad biopremiär fredagen den 21 augusti.

Komplott

Han stannar i sin SUV nära en bil som körs av Rachel (Caren Pistorius). Hon hanterar individuella och penningrelaterade frågor på egen hand. Hon lät överdrivet högljutt mot honom när hon sitter fast bakom Mannen vid en trafiksignal. Vi inser definitivt att hon inte borde sänka sitt fönster och dra in på en individ som, från och med nu, är den promenerande inkapslingen av gatans våldsamhet så långt det är möjligt. Snart nog driver mannen fram en invasion av fruktan mot Rachel, hennes barn och vem som helst i hennes krets.

Unhinged recension: Russell Crowe Descends to Slasher Shlock | Den av ...

Russell Crowes Unhinged vill bryta karantänen på biografer

Eftersom vi aldrig är extremt säkra på om vi ska betrakta mannen som en bild av otyglad vit manlig häftighet eller ha någon sympati för honom. vi steg för steg åstadkom för Michael Douglas i den vida överlägsna Falling Down från årtionden sedan. Unhingeds strävanden att få det på två olika sätt som ett snitt av social analys och en fruktansvärd hemsk ryggkylare som kraschar och brinner. När filmen fortsätter är det omisskännligt var Borte och författaren Carl Ellsworths impulser verkligen ligger. De behöver helt enkelt organisera vilket antal fruktansvärda slaktar som helst, vilket vore klokt. Mannen tänker inte bara på uppfinningsrika, olidliga metoder för att skicka ut individer. Men visar sig vara nästan lika osårbar som en Jason Voorhees eller Michael Myers när han utsätts för utsläppssår, fordonsolyckor och misshandel över huvudet.

Russell Crowe

Det är en integrerad del av toppinnehållet. Det fortsätter att upptäcka fler häpnadsväckande metoder för att hålla Rachel och hennes barn åtskilda. Människans frenesi uppmuntrar till en människojakt över hela staden. Angående underhållarna själva – som inkluderar Westworlds Jimmi Simpson i korthet. Överdriven gruppering kanske de förstår att de befinner sig i en sorglig omständighet när de reagerar på varje ny chock som om de är under mild sedering.

Vilken typ av film är Unhinged?

Unhinged har sina ögonblicksbilder av tryck och förväntan. Men de motverkas av filmens obehagliga skräck och i stort sett meningslöshet. Det här är så småningom den typ av film som kräver att du tror att det är maximen något när den verkligen inte har något vettigt att erbjuda. Det är en slasherfilm på C-nivå i bättre klänningar, totalt med ett smart skämt mot avslutningen för att förbättra allt.

Biografer öppnar typ igen runt om i USA. Detta faktureras som den första filmen på flera månader som spelas enbart på bioduken i helgen. Du hittar det inte på VOD, åtminstone för närvarande. Men om du är orolig för att samlas i ett auditorium, skulle jag rekommendera att du väntar lite längre och inte tar risken för Rubbad .