Undersökning för att bota gonorré genom Ciprofloxacin är faktiskt kontinuerlig! Är faktiskt gonorré piller verkligen skapas? Vilka slutresultat utför de motiverar forskningsstudien? Besök här för att få alla detaljer.

Gonorré är ett av världens allra mest obotliga hälsotillstånd. Det slutar med att bli en internationell fråga på grund av dess egen multidrogskyddspotential och tillkännages också som de ledande 5 riskerna för social hälsa. UCLA Forskare skapade i början en undersökning för att identifiera på vilken person det prisvärda Ciprofloxacin fungerar effektivt för terapi av Gonorré. Se den här videoinspelningen för att förstå mycket mer:

https://www.youtube.com/watch?v=lHlTgBwJDqo

Forskningsbaserad på behandling med Ciprofloxacin:

Forskningsstudien som diskuteras i vetenskapligt granskade publikationer om överförbara sjukdomar säger att UCLA-ledda besättningar lokaliserade att bort från 106 ämnen som provet pekar ut som att de hade en spänning av gonorré, kallad galen typ gyrA-serin, alla faktiskt läktes tillsammans med en singulär dos av dental Ciprofloxacin. Provet skapas faktiskt tre år innan för det allra första tillfället det lokaliserar sin egen forskningsstudie om människor. Den helt nya undersökningen ger läkare mycket fler valmöjligheter för att ta itu med den intimt burna kontamineringen och kan också bidra till att minska spridningen av läkemedelsresistent gonorré, säger Dr Jeffrey Klausner, forskningsstudiens främsta författare och även en instruktör för medicinering i branschen av överförbara hälsotillstånd vid David Geffen institutionen för medicinering vid UCLA.Gonorré är bland en av de mest populära läkemedelsresistenta föroreningarna runt om i världen och det slutar också med att det blir svårare att ta itu med. Befintliga terapitekniker kräver en antibiotikaspruta, vilket faktiskt är mycket smärtsamt och även dyrt, sade Klausner, som faktiskt också är en tillskottsinstruktör för folkhälsa vid UCLA Fielding School of Public Health. Denna helt nya undersökning kan göra det mindre komplicerat och även säkrare att ta itu med gonorré tillsammans med olika receptbelagda antibiotika, bestående av ett tillskott som erbjuds genom munhålan. Att använda en tablett snarare än en chans kommer också att göra det mindre komplicerat och även snabbare att ta itu med sexuella aktiviteter följeslagare av människor tillsammans med gonorré, inkorporerade han.

Forskningsmål:

När det faktiskt finns att mikroorganismen faktiskt odlar skydd mot den, var medicin Ciprofloxacin faktiskt observerats som ett substitut mot det till 2007. snabbt efteråt, Center for Disease Control och även skydd upphörde med förslaget av läkemedel av terapiskäl. Det förblev som den viktigaste resursen för terapi för 70 % till 80 % gonorréfall i USA. För närvarande är experter faktiskt hektiska med att utvärdera de fall där ciprofloxacin kan arbetas effektivt med för terapi. Ett ytterligare mål är faktiskt att sluta använda kontinuerligt injicerbart antibiotikum ciprofloxacin och även minska sin egen skyddsmängd från de senaste 1 %.

Forskningens slutresultat:

Forskningsstudien skapad på grund av den rikstäckande principen om allergisymptom och även överförbara sjukdomar inom den rikstäckande principen om hälsa och välbefinnande återupplivar vissa domar. Under detta skapade analytikerna en DNA-undersökning som innebär att lokalisera en specifik ärftlig anomali i gonorrémikroorganismen som ansvarar för sitt eget skydd kontra medicinen. , om denna anomali faktiskt på något sätt stoppas är ciprofloxacin faktiskt den bästa satsningen att gå med på.
.

Forskningsstudiens begränsningar:

Analytikernas resultat fortsätter att vara begränsade på grund av att en handfull människor, huvudsakligen asymptotiska, faktiskt undersöks. Bortsett från det, personer som identifierats i examen tillsammans med galen typ stress är faktiskt också tydligen avslöjar indikatorer på olika andra typer av stress.

.

.

.

.