Unabomber Ted Kaczynski presenterar plats, karriär, slutresultat och lösningar på hela dina frågor.

Platsen förblev han en gång tillfångatagen?

Ted brukade fångas 1996, på 10 undersökningar av felaktigt skiftande, utskick och användning av bomber, helt enkelt som tre sammanställningar av mord. I början ville han nu inte älska att argumentera för galenskap utan försökte slakta sig själv i fängelse. En översikt visade att han var en neurotisk schizofren. Det är den huvudsakliga motiveringen bakom varför han frikändes från dödsstraff och tog en bön sänkt priset måttligt 1998. Ted fick åtta existensdomar utan risk för villkorlig frigivning

Platsen är på Provide?

Vid sidan av dessa stammar är Ted för närvarande på ADX Florence i Florence, Colorado. Kallas till som Alcatraz of the Rockies, detta fängelse är den princip som finns närvarande supermax i Amerika och är värd för rustikets maximala farliga lagbrytare. Ted har länge förflutit under de tidigare 20 åren här och i kontrast till hans livstid av frigörelse utomhus, fick han ett par partners i fängelset.Skrämmande nog har hans partners varit utsatta för relaterade missförhållanden. Teds kompisar inkluderar Oklahoma Town Bomber Timothy McVeigh, de förblev vanligtvis partners tills Timothy brukade vara färdig, helt enkelt som Ramzi Yousef, fängslad för 1993 års Global Business Middle-belägring.

Recensioner råder att Ted ibland kommer ut ur sin mobil och går via 23 timmar i sitt 12 x 7 fots område, vilket inte är överdrivet lika eftersom den 12 x 10 fot stora resorten, platsen han brukade vara fångad. Jump Hood, som arbetade på supermax där Ted är uppskruvad, nämnde sitt tillvägagångssätt och tillkännagav: Inom matchen att du precis träffade Kaczynski, kan du hitta en fridfull, ensam person som är medveten om många dialekter, och nästan alla hans dagar ägnas åt att läsa böcker på flera dialekter. Jag försökte förstå vilken anknytning jag kan ha med honom. Föregående tillkännagivande, 'Trevlig morgon superintendent,' han är en bit bort. Många av dem kommer att tillbringa hela dagen med att prata med dig eftersom de är ödsliga och de är fastskruvade. Kaczynski är i sitt personliga faktum.

Fängelse som nytt yrke!

Eminent hjälper Ted till att hålla sig fascinerad av att komponera brev och bonafide trosor, men uppenbarligen ansluter han sig ändå till media. I en plötsligt oväntad byggnad reagerade han på det 50:e sammankomstbrevet för kategorin 1962, 2012, och uttryckte detta att hans försörjningskarriär brukade vara 'fängelse', och hans 8 existensdomar är 'stipendier'. Han, oavsett hur mycket som helst, hjälper till att hålla fast vid att han inte mår intellektuellt dåligt, och erfarenheter har visat att hans återhållsamma tillvaro och kompositioner ger en helt rätt bedömning, helt enkelt som verifiering av personens genomträngande uppfattning.