Umbrellaakademins Ellen Page säger att hon faktiskt är trött och också uttråkad av att förklara hur lyckligt lottad hon faktiskt är som blir ute!!

Ellen Page kommer från den berömda internetsamlingen, Paraplyakademin förtydligar att hon faktiskt är uttråkad och även utmattad. Stjärnan anser sig vara välsignad för att hon faktiskt var ute.

Stjärnan dök upp som gay 2014 och gifte sig också med sin kamrat Emma Portner det är faktiskt dessutom en dansare i en topphemlig händelse. Det äktenskapliga förhållandet kom i själva verket att komplimenteras genom varje person.

Ellen Page är faktiskt för närvarande en hbtq-aktivist och för närvarande är hon faktiskt helt slut på att avslöja om hennes mycket pengar. Stjärnan öppnade angående sin sexualitet och här är faktiskt ett klipp av stjärnan som kommer från The Ellen DeGeneres showJag ska inte nämna någon av bul **** ts för dem alla. Idag är vad jag faktiskt är vad jag faktiskt är, men ibland om du vill vara jag själv, drar det Ellen till Stylist Magazine under ett möte. Jag trodde aldrig att det skulle bli svårare att avslöja exakt hur välsignad jag faktiskt är, inkorporerade hon.

.

Ellen Page: Karriär och även prestationer

Webbsidan började hennes tv-ockupation tillsammans med CBC TV-film som Pitponny vid 10 års ålder. Hennes olika andra filmer innehåller X – Man: The Last Stand och även X-Man: Days of Future Past där hon deltar i jobbet Kitty Pryde, en dam som lätt kan gå igenom väggkonstruktioner. Hennes allra mest framstående jobb kom faktiskt från filmen från 2007, Juno Hon fick en Oscarsnominering för det här jobbet, men hon tappade det. Vid något tillfälle ryckte jobbet 20 olika andra utmärkelser och lyckades även en hel del centers.

2008 blev Ellen faktiskt rankad som den 86:e sexigaste kvinnan i världen genom FMH Hon skyddade dessutom den 97:e positionen år 2009 webbsida som öppnades angående hennes sexualitet på Alla hjärtans dag 2014 när hon faktiskt erbjöd ett peptalk för Människorättskommissionen i Las Vegas Tills nu visar Page sin uppskattning i riktning mot individer.

Stjärnan, som mycket snart kommer att komma tillbaka till sitt jobb som Vanya Hargreeves i superhjältesamlingen, löste hennes tidigare funktioner tillsammans med tidningen.

.

.

.

.