Umbrella Academys Ellen-webbsida säger att hon mår dåligt och att hon inte behöver förklara hur lycklig hon är som är ute!!

Ellens webbsida från den välkända internetsamlingen, Paraplyakademin förklarar att hon är vid dålig hälsa och utmattad. Dessutom anser skådespelaren sig vara lycklig för att vara ute.

Skådespelaren kom hit som homosexuell 2014 och gifte sig med sin make Emma Portner som dessutom är dansare i en hemlig rit. Bröllopet brukade i verkligheten prisas av alla.

Ellens webbsida är nu en HBTQ-aktivist och nu är hon ointresserad av att förklara om sin förmögenhet. Skådespelaren berättade om sin sexualitet och här är ett klipp på skådespelaren från The Ellen DeGeneres display .Jag får inte säga någon av bul****ts till dem. På senare tid är det jag är vad jag är, men då och då i syfte att vara mig själv, det suger, Ellen till Stylist Mag hela en intervju. Ingen aning om att det kommer att bli svårare att förklara hur lycklig jag har, tillade hon.

Ellens webbsida: Yrke och prestationer

Webbsida började hennes tv-yrke med CBC TV-film som Pitponny vid tio års ålder. Hennes olika filmer kommer med X - Kille: Resterande stativ och X-Guy: Days of Long term Previous platsen hon utför funktionen på Kitty Pryde, en tjej som kan passera genom skiljeväggar. Hennes maximala exceptionella funktion brukade vara från 2007 års film, Juno . Hon tilldelades Oscarsnominering för denna funktion men missplacerade den. Till sist tog funktionen 20 olika priser och fick många hjärtan.

2008 brukade Ellen rankas som 86:e sexigaste damen inom International via FMH . Hon säkrade dessutom den 97:e platsen inom 12 månader 2009. Webbsida vecklades ut om hennes sexualitet på Alla hjärtans dag 2014 när hon brukade hålla ett tal för Människorättsavgift i Las Vegas . Hittills har webbsidan uttryckt sin tacksamhet i opposition till folk.

Skådespelerskan, som snabbt kommer tillbaka till sin funktion som Vanya Hargreeves inom superhjältesamlingen, tog upp hennes tidigare roller med nyhetsbrevet.