Ty Dolla $ign och Nicki Minaj nya låt släpptes i fredags. Varför är låten så unik i sig? Klicka här för att läsa mer.

Vilken bra fredag ​​det är! Om du fortfarande inte är medveten om vad jag pratar om? låt mig förtydliga. Paret i Duo är tillbaka igen meddet nya släppet Expensive , som deras tidigare låt hetaste i stanförblev en stor hit under 2019. Här är videon för dig:

Låten släppt

Producerad och regisserad av Romain Laurent, Daniel Kalette och Jed Herold. Videolåten innehåller Ty Dolla $ign som sjunger för sin flickvän Nicki Mirage och visar sin dyra smak och lockande stilar förutom att betona vad hans kvinna verkligen önskar? Skildringen av detsamma görs med hjälp av Vacker kvinna, diamantfyllda simbassänger och flytande pengar ur fickorna, och alla andra kostsamma saker som ger tittarna en unik smak.Videoinnehåll

Videon börjar när Nicki Minajs bil når Ty Dollas hus, som lastar av sina shoppingartiklar, efter att ha hälsat på henne. Men när han tänkte göra det, dyker en flod av shoppingkassar upp från bilens baksida och han hamnar däremellan. I slutändan börjar låten med att han sjunger. Hon är så dyr, okej och visar hur dyra hennes vibbar är. Låten fortsatte med att visa olika sorters dyra saker emellan tillsammans med att tonerna flödade ur dess fickor som samlades åt sidan, tills den sista halvan av låten där vi finner Nicki rappa framför spegeln och visa upp sin stilrena drottningattityd.

Vad finns i Dyrt

Som sagt av Ty i en pressintervju Expensive handlar om att visa din tjej att hon förtjänar de bästa sakerna i denna värld. Det är vad videon handlar om.

Eftersom namnet är dyrt så är dess berömmelse. Strax efter det

ankomst dussintals kommentarer och likes tas emot från tittarna. Även om det

är inget nytt för paret att se hur bra deras förra låt presterade senast

tid.

Säkert dyrt

Strax efter lanseringen fick låten enorm uppskattning från fansen som samlade totalt 1,5 lakh uppröster och 13 000 kommentarer och räknas fortfarande. För att markera releasen av samma Ty delade flera inlägg på sitt Insta-konto där han ses stå i affischen ovan som är skrivet Expensive.

Nicki Drottningen

Om vi ​​pratar om Nicki, med ankomsten av den nya låten, har hon blivit det mest framträdande centrum för uppmärksamhet där alla berömmer henne sett från deras kommentarer. Här är några av dem, som nämns nedan.

En användare skrev: Nicki är den vackraste kvinnliga rapparen.

Other skrev: Fortfarande relevant 12 år in i hennes karriär

låter som rapens drottning för mig.

En annan användare skrev: Nicki stjäl showen varje gång.

Helt perfekt Nicki

Då sångerskan besitter en karismatisk aura omkring sig. Anledningen till att hon fick sin roll var säkerligen densamma, vilket gjorde henne bäst lämpad för rollen. När Ty, genom tiderna känd för sina kostsamma låtar, konfronterades angående hans avsikter att kasta Nicki Minaj till låten sa han att jag vill sätta in en kvinna i låten och Nicki var den enda rösten jag kunde höra på den. Så när jag skickade skivan till henne och hon skickade sin vers direkt tillbaka vet jag att vi hade en träff på händerna.