Twilight: Director öppnade upp om kommande roman och en annan skymningsfilm!!

Stephenie Meyers Den kommande romanen är redo att komma ut på marknaden nästa tisdag. Den här nyheten har provocerat alla skymningsfans, och de kan inte hålla sig lugna. De ser den här romanen som ännu ett mästerverk i The Twilight Saga serier.

Läs här om den nya Twilight-filmen, återföreningen av Bella och Edward och MER!Det har gått mer än ett decennium sedan Skymning febern greps över hela jordklotet, och ändå förbjuder skvallret som täcker romanerna och filmerna att dö ner. Buffar blir nu rastlösa och vill veta hur framtiden ser ut för dem.

Det var i maj i år när Stephenie Meyer deklarerade att hon äntligen skulle släppa Midnattssol . The Twilight's pionjärroman reciterad från Edwards synvinkel släpps den 4 augusti 2020. Twilight-fansarmén reste sig igen och började visualisera en möjlig filmatisering. Midnattssol är den femte serien av Twilight-romanerna.

Skymning regissören Catherine Hardwicke tillfrågades av Entertainment Tonight om hennes film från 2008 kunde rekrytera till midnatt Sol i bokens urladdningskänsla. Hon erkände att möjligheten skulle vara svår eftersom filmen levde mycket mer i Bellas huvud.

Twilight är en amerikansk film baserad på den amerikanska författaren Stephenie Meyers fyra romaner. Den allra första delen släpptes i november 2008. Twilight Saga-serien är ett romantiskt fantasydrama med huvudrollerna Robert Pattinson och Kristen Stewart som leder. Twilight-serien var en hit och fick massiv respons från publiken. Den har fått ett IMDb-betyg på 5,2/10 och 49 % på Rotten Tomatoes. Ansett som en av de bästa på sin tid, blev Twilight nominerad till olika priser. Den bedömdes som bäst i flera kategorier.

Bella och Edward kommer att återförenas igen.

tidigare, Skymning filmregissören Catherine Hardwicke sa att hon skulle göra en till Skymning film om Midnatt Solen släpper. Nu i en ny intervju med en nöjesbutik pratade hon om sannolikheten för filmen.

Catherine sa att duon inte skulle kunna boka om sina andra filmer om vi tar dem. Hon sa att Robert nu är Batman, och Kristen är upptagen med sina miljoner andra vackra projekt. Hon avslutade sin poäng med att säga, ingen vet vad som skulle hända, vilket har satt fansen i ett dilemma. Väsentliga förändringar i tomten kan vara ytterligare ett skäl till avbokningen. Alla är medvetna om att alla tidigare serier är skrivna ur Bellas synvinkel. Men prequel har det från Edwards punkt.

Ändå, i en intervju redan 2016, sa Robert Pattinson, huvudpersonerna, att han är intresserad av att veta vad Stephenie Meyer kommer att komponera. Men han tror att han kanske skulle vara för gammal för att återta ställningen som Edward Cullen. Å andra sidan sa Kristen att hon skulle vara sugen på att arbeta i en Skymning film. Hon sa att det skulle vara fängslande och inte alla kommer att påverka henne känslomässigt.

Om midnattssol

Bibliophile kommer att få lära sig om Edwards tidigare prövningar och hans resa som vampyr. Romanförfattaren drog tidigare tillbaka dokumentet om romanen för 12 år sedan på grund av en onlineläcka. Hon sa enligt uppgift att 'romanen aldrig skulle se ett slut' när bokens grova kontur läckte ut på internet. Nu har Stephenie äntligen gjort klart Midnattssol.

Det är en inpackning för dagens läsare. Vi återkommer med mer information. Tills dess, var säker!