Tveksamma Vidyut Jamwal vid berättar om sitt förhållande till tv-underhållaren Mona Singh

Vidyut Jamwal, som gjorde sin filmdebut som den negativa huvudrollen i Force, har dejtat TV-underhållaren Mona Singh sedan en tid tillbaka. Paret träffades genom grundläggande följeslagare för längre än ett år sedan och har inte kunnat skiljas åt sedan dess. Efter mycket tjafs öppnar den modell som blivit underhållare upp för BT om Mona och sitt eget liv.

Är det sant att du är singel?

Nej. Jag har inte pratat om mitt eget liv förrän nu, men jag har aldrig höljt som jag dejtar Mona av två anledningar. Jag är inte rädd för att diskutera mitt eget liv, men jag har litat på att nio år kommer in i Bollywood. Jag behöver nollställa mitt yrke, bli känd som Vidyut Jamwal och ha min egen personlighet. Jag behöver inte Monas folk för att känna sig besvärliga av att läsa sådana saker.Det

Så du är förälskad?

Jag är verkligen förälskad. Det är besynnerligt för någon som jag att inte vara förälskad. Jag älskar att vara förälskad. Det här är första tillfället när jag öppet avslöjar att Mona och jag dejtar. Jag säger till alla att hon är individen jag är med, men jag behöver inte individer för att prata om det. När jag går ut för att äta middag eller en film går jag med henne. Jag stuvar inte undan i ett hörn runt henne.

Individer tror att du döljer förhållandet eftersom du inte behöver att det öppnar sig för världen. Låt individer tänka på vad de vill. Mina nära och kära tänker på det och det är det enda som är viktigt.

Hur länge har ni båda dejtat?

Jag har känt Mona ganska länge, även innan jag gick med på film. Jag kan inte precisera när vi träffades, men jag har en spännande idé om detta. När du frågar ett par hur länge de har dejtat, medan den unga damen säger nio månader kommer personen att säga ett halvår. Så jag tänker på hur länge det egentligen har gått...!

Mona Singh och Vidyut Jamwal avslutar sitt tvååriga förhållande | Bollywood News – Indien TV

Är det sant att du inte skämtar om Mona?

Om du inte ens inser mig en procent, kommer du att inse att jag inte skojar om allt i vardagen. Jag skämtar inte om henne. Många individer anser att sedan jag har kommit in i Bollywood kommer jag att lämna henne på grund av alla damer jag kommer att träffa. De var i alla fall där redan innan jag gick med i filmer och jag drogs inte in i dem. Varje man är inte likvärdig.

Är äktenskap på korten?

Äktenskapet har stått i främsta rummet i mina tankar sedan jag var 11 och jag träffade mitt första pund! Jag behövde gifta mig med den sista unga damen jag var involverad med också, men det fungerade inte. Jag älskar möjligheten till äktenskap, men jag lägger dessutom lager i förutbestämdhet. Du kan inte designa dessa saker.

Mona Singh aka Jassi öppnar upp om sina äktenskapsplaner som aldrig förr

På arbetsfronten, har du markerat några filmer sedan Force? Jag har innehåll, men jag har en solid böjelse att något stort är på väg så jag har inte markerat något ännu. Jag måste vara kräsen när det gäller att arbeta med de perfekta individerna. Individer säger att jag är upprörd och borde helt enkelt signera en film och överväga resten senare, men jag behöver inte en katt som är full av filmer. Jag måste vara nöjd med varje film jag gör. När jag markerade Force sa individer att jag inte borde ha markerat mig för att spela ett lowlife i min första film. Ändå uttrycker jag tacksamhet mot Gud som jag ställde inför utmaningen och blev noterad.