Två killar Awfully Hold 'Trump Won'-bannern på Yankee Stadium, ångrade det

Bronx's Yankee Stadium brann av raseri efter att några människor hängt upp en enorm banderoll som drev berättelsen om väljarbedrägeri om förre presidenten Donald Trump. Yankees motståndare, Boston Red Sox-spelare verkade vara upprörda över detta och de försökte uppenbarligen hämnas mot dem på planen i vad som nu är en av basebollens mest hetsiga rivaliteter någonsin sett!

New York Yankees och Toronto Blue Jays-spelet avbröts av en falsk skylt som hävdade att Trump hade vunnit valet 2020. Uppmaningen till handling för människor är att rädda Amerika från denna uppenbara lögn.

Tyvärr tog displayen ett snabbt slut. Säkerheten vid Yankee Stadium konfiskerade banderollen och sparkade ut de ansvariga för den.Ett antal användare av sociala medier har trätt fram för att erbjuda olika perspektiv på händelsen. Efter att en video dök upp på nätet som visade ett bråk mellan två personer, kunde vissa internet-spejare identifiera dem från filmer från andra vinklar och till och med hitta deras bodycam-videor för vad som ledde till att det hela hände i första hand.

Uppenbarligen håller inte alla med om Trumps kommentarer om hur Kina har utnyttjat USA, särskilt när det gäller handel och valutamanipulation, men han är definitivt en polariserande figur med tanke på hans offentliga beröm för vår konkurrent på detta område!

Trumps hemstad är New York, men det här är inte första gången en stödjande banderoll har setts vid ett evenemang.

Under en Yankees-Royals-match i juli 2018 hängde Trump-anhängare upp sina Trump 2020-banderoller och möttes av buningar från vissa fans och jubel från andra.

Rudy Giuliani, den tidigare borgmästaren i New York och Trumps advokat blev utbuad vid en Yankees-match för sin 74-årsdag denna Memorial Day.

För mer information och uppdateringar besökMarknadsaktiviteten!