Trump försöker komma runt Twitterförbud och blir avstängd igen

Trump försöker komma runt Twitterförbud och blir avstängd igen

Donald Trump försöker komma runt Twitterförbudet och blir avstängd igen. Den här gången är det inte på hans företags begäran. Tydligen fanns det ett internt memo som cirkulerade inom Trump-organisationen. Det meddelandet erhölls av CNN och ABC och innehöll många av samma teman som när Trump försökte komma runt det ursprungliga Twitter-förbudet. Det verkar vara mer ett mönster än början på en samlad ansträngning för att kringgå webbplatsen för sociala medier.

Först och främst försöker Trump få sig själv att läggas till i konversationen genom att skicka ut länkar till sin företagswebbplats. Sedan fortsätter han med att säga hur hemskt alla beter sig och säger att vi behöver fler skönhetsdrottningar. Han nämner inte hur han planerar att kandidera som president 2021 och ger inte heller en tydlig plan. Det här är samma kampanj som fanns förra året och en som han misslyckades med.

Därefter börjar han skicka ut tweets om Serena, en kvinna som han träffade på Dancing with the Stars. I en av dem hävdar han att hon har problem med sin röst och vill fixa det. Han nämner också hur hon är på Celebrity Apprentice och berättar hur många gånger hon har blivit eliminerad. Därefter erkänner han att han inte tittar på programmet längre och försöker förklara varför och ger upp det faktum att han kanske är för upptagen med att arbeta med sin verksamhet för att se den.Problemet här är att om detta var den riktiga Serena tillsammans med ett gäng av hennes vänner skulle hon ha tagit bort sina tweets långt innan detta började. Och hon nämnde inte ens showen på sin egen Twitter-sida. Trump gör sedan ett pitch för att få hennes följare att stödja henne och lägga sina pengar bakom honom. Det var då de riktiga slagsmålen började och han blev kallad på mattan av ett gäng av sina följare. Många av dem försökte attackera honom personligen och kallade honom allt under solen.

Slutligen försöker Trump komma undan med ytterligare en lögn om de raderade tweets. Han säger att en av tweetarna sa något om att Serena flyttade till New York. Detta efter att han felaktigt hävdat att hon skulle flytta dit för månader sedan. Självklart tog hon bort tweeten och hon har sedan dess tagit bort det hela.

Det är ganska tydligt att president Trump inte är den bästa kommunikatören i världen och han behöver lite hjälp med sina kommunikationsförmåga. Till och med hans dotter, som är ansiktet utåt för hans företag, vet inte vad hon gör mycket av tiden. Förhoppningsvis kommer dessa lögner och lögnare äntligen att upphöra för honom och bli avstängda för gott.

  Föregående artikel En tjej i sjätte klass greps efter att ha skjutit två elever i hennes klassrum! Blev hon MISSHANDLAD? Nästa artikel Maid Sama Säsong 2: Japansk ROMANTISK KOMEDI!!! Releasedatum [BEKRÄFTAD]!? | Karaktär | Handling | Trailer | UPPDATERINGAR!!

  Fler artiklar

  Komi Can't Communicate Chapter 374 - Förväntat releasedatum, handling och allt annat här

  11 oktober 2022

  'Solo Leveling', allt redo att släppas 2023! Kolla in de senaste detaljerna här

  9 oktober 2022

  Nicola Peltz Beckham vägrar något drama med svärföräldrar

  9 oktober 2022

  LÄMNA ETT SVAR Avbryt svar

  Kommentar: Skriv din kommentar! Namn:* Vänligen ange ditt namn här E-post:* Du har angett en felaktig e-postadress! Vänligen ange din e-postadress här Webbplats:

  Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar.

  Senaste artikeln

  Ao Ashi Chapter 310 releasedatum, väntan är snart över.

  11 oktober 2022

  Phantom Of The Idol Säsong 2 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  Overlord säsong 4 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  När kommer Ayumu att göra sitt drag? Säsong 2 – När släpps den? Alla detaljer här

  11 oktober 2022

  Farbror från en annan värld Säsong 2 - Releasedatum, berättelse och uppdateringar av handlingen

  11 oktober 2022