Trött på skräp i din Android? Här är svaret på Hur man tömmer papperskorgen på Android

Många Android-användare har ett vanligt klagomål, Hur man tömmer papperskorgen på Android , min Android-mobil har slut på internminne och vet inte hur man rensar skräpfiler från sina Android-mobiler.

Det är ett tråkigt arbete att tömma papperskorgen och skräpfiler på en Android-mobil eftersom, till skillnad från Mac- och Windows-mobiler, inte har Android-mobiler en separat papperskorg, där alla skräp- och skräpfiler samlas in och efter en viss tidsperiod raderas för alltid.

I den här artikeln kommer vi att se några av de vanliga sätten som svaret på frågan, hur man tömmer papperskorgen på Android.Skit! Hjärtskärande nyheter för Jessica Jones säsong 4 publik

1. Var tydlig med att Android-mobiler, precis som Windows- och Mac-mobiler, inte behöver återvinna papperskorgar

En av de stora nackdelarna med Android-mobiler är att de inte har separata återvinningskärl. För att rensa skräpfiler och papperskorgen på enheten måste vi alltså kontrollera varje applikation som är installerad på mobilen för att rensa cachefiler och papperskorgen.

Cachefiler betyder ingenting annat än filer som samlas in av webbläsaren eller en applikation för att förbättra prestandan för den specifika applikationen. Även om det förbättrar applikationens prestanda, skulle det uppta en stor del av det interna minnet på ens Android-mobil.

2. Olika sätt att komma åt papperskorgen på Android

Även om det inte finns någon separat papperskorg på Android-mobilen, tillhandahåller vissa Android-applikationer en separat papperskorg, där alla sorters skräp och raderade filer kommer att samlas. Därför behöver du inte oroa dig för hur man tömmer papperskorgen på Android.

  1. Gmail – Gmail är en applikation utvecklad av Google för utbyte av mail och media. Gmail har ett separat avsnitt där alla raderade e-postmeddelanden och utkast till meddelanden samlas in. Du kan tömma papperskorgen eller så raderas alla papperskorgen automatiskt permanent efter 30 dagar.

hur man tömmer papperskorgen på AndroidKälla – Lifewire

2. Google Photos – Google Photos är en applikation utvecklad av Google speciellt för Android-mobiler. Den största fördelen med denna Google foto-applikation är att du kan ta en säkerhetskopia av alla dina foton, som du har laddat upp i den här applikationen, och du kommer att få hantera dina foton elegant.

Om du tar bort några foton på Google Foto, lagras de raderade filerna i en separat papperskorg. Om du vill ta bort dessa foton permanent kan du rensa dessa filer i papperskorgen. Detta är ett sätt att tömma papperskorgen på Android.

3. Dropbox – Dropbox en applikation som fungerar som en molnbaserad applikation för att lagra och dela filer. En av de stora fördelarna med Dropbox är att det hjälper oss att ta en säkerhetskopia av våra filer när som helst och gör att vi enkelt kan hantera våra filer.

I likhet med Google Photos har Dropbox också en separat papperskorgsmapp, där alla raderade filer kommer att samlas. Rensa papperskorgen regelbundet för att bli av med problemet, hur man tömmer papperskorgen på Android.

3. Ett av de stora problemen som står som ett hinder för att svara på frågan, hur man tömmer papperskorgen på Android – CACHE

Som nämnts ovan är cachefiler mellanliggande data som samlas in av vissa applikationer för att förbättra prestandan för dessa specifika applikationer.

Men filerna, på lång sikt, ackumuleras och upptar en stor del av den interna lagringen av Android-mobilen. Ett annat enkelt sätt att svara på frågan hur man tömmer papperskorgen på Android är att ta bort dessa cachefiler regelbundet.

Eftersom det är en Android-mobil, har vi inte ett direkt sätt att komma åt alla dessa cachefiler, lagrade i Android-mobilen.

Det enda sättet att bli av med alla dessa cachefiler är att vi måste gå till separata applikationer i inställningar, välj lagring, det kommer att finnas ett alternativ, Rensa cache. Du måste välja det alternativet.

Jag kan förstå din förvåning, ja. Om du vill bli av med detta största problem, hur man tömmer papperskorgen på Android?, måste du rensa cachen för varje enskild applikation på din Android-mobil. Om du gör detta regelbundet, kommer det inte att vara tråkigt att göra.

Vad är den korrekta klockordningen för Code Geass? Korrekt guide till fansen!! Senast! |2021|

4. Försök att ta bort nedladdade objekt

Eftersom vi befinner oss på 2000-talet använder vi alla internet för olika ändamål som utbildning, affärer, marknadsföring, etc., vi laddar ner en massa saker och filer dagligen. Således kommer det att uppta mycket utrymme i den interna lagringen på din Android-mobil. Se därför till att ta bort de oönskade eller oanvända filerna i nedladdningsmappen. detta kommer också att vara ett bättre sätt att svara på frågan, hur man tömmer papperskorgen på Android.

5. Avinstallera de program som du inte har rört på mer än 3 månader

Ett annat enkelt sätt att tömma papperskorgen på Android är att ladda ner eller avinstallera applikationerna på din Android-mobil, som du inte ens har öppnat på 3 månader.

Därför tror jag att den här artikeln skulle ha varit ett av de bästa svaren på frågan, hur man tömmer papperskorgen på Android. För att hålla din Android-mobil levande och välfungerande under lång tid, följ metoderna ovan.

Vanliga frågor

1. Hur tömmer jag papperskorgen på min Samsung?

Använd de tre prickarna, det ska finnas en skräp alternativ som låter dig radera vad som finns där omedelbart. Om du väljer inställningar från samma meny kan du vrida på skräp boxas av. Du kan inte. Det är borta för alltid.

För att veta mer om det, klicka här.

2. Hur tar jag bort filer från papperskorgen på Drive?

Lägg en fil i papperskorgen
  1. På din Android telefon eller surfplatta, öppna Google Drive-appen.
  2. Tryck på längst ned till höger Filer .
  3. Intill fil, du vill radera trycker du på Mer. Ta bort.
För att veta mer om det, klicka här. Hur raderar du all din data permanent så att den inte kan återställas? 5 bästa sätten att permanent ta bort Android-data
  1. Radera Objekt som använder en filhanterare. Det värsta sättet att radera en privat fil från din Android telefonen är från den tillhörande appen. …
  2. Radera data Med en filförstörare. …
  3. Ta bort Android-filer Från din PC. …
  4. Radera Känslig Filer Från SD-kort. …
  5. Återställ din telefon till fabriksinställningarna.
För att veta mer om det, klicka här. Håll dig uppdaterad och följ de senaste nyheterna omMarknadsaktiviteten.