Tristan Thompson ropade ut för att bjuda på fest och utsätta dottern för sanning!

Tristan Thompson höll nyligen en fest i sitt hus och samlade också ett stort antal människor i huset under denna coronavirus-pandemi som satte dotterns liv i fara. Tristan grannar slog också honom och visar ilska för att ha ordnat en fest och samlat ett gäng människor i huset såväl som i samhället. Tristan Thompson, dotter trogen som är nästan två år riskerade på grund av COVID-19-situationen i hela världen. För din kännedom är Khloe Kardashian hustru till Tristan Thompson och mor till dotter sant. Detta steg av Tristan får grannarna att krossas över dem.

https://themarketactivity.com/wp-content/uploads/2020/08/videoplayback-1-4.mp4

En granne delade videon på Instagram!

Daisy Jean, Playboy-modellen delade en video om hur man går in i bilarna i kolonin. Och hon berättar att det spelades hög musik i huset vilket var störande för såväl grannarna som kolonimedlemmarna. De bor på Los Angeles Street i samma koloni. Kolonin är en elegant koloni där de flesta av de rika människorna och skådespelarna bor. Hon delade bilderna från den scenen på Instagram på lördagskvällen.

Daisy jean är en modell och påverkar på sociala medier. I LA rekommenderas medborgare och invånare starkt att stanna hemma samt hålla socialt avstånd från andra, vilket är möjligt på grund av COVID-19-pandemier i Los Angeles Street. Eftersom denna koloni är i den orange zonen och folk rekommenderas starkt att stanna hemma för deras bästa. Regeringen råder dem strikt att följa reglerna och i detta tillstånd håller Kardashian baby pappa fest.Daisy Jean skrev en bildtext med videon!

Modellen skrev, Kardashian baby daddy var högljudd och arrangerade en fest under pandemier på min gata. Hon delade också med sig av sin arrogans i inlägget med hjälp av spy-emoji. Hon kallade dem oansvariga för barns hälsa. I denna globala nöd- och coronavirus-pandemi över hela världen där människor å andra sidan tar social distans till varandra, festar Tristan Thompson.

Hon taggade också Tristan så att han lyssnar på henne och även vidtar försiktighetsåtgärder för barnets hälsa och aldrig upprepa detta misstag. Hon laddade också upp en Tristan-bild med sin dotter så att han kommer att inse sitt misstag och aldrig gjort detta igen. För fler uppdateringar håll ögonen öppna med oss ​​och fortsätt läsa.

Håll kontakten med marknadsaktiviteten för alla de senaste nyheterna, uppdateringarna och insikterna!!!