Tre män som tros ha anknytning till The king of Poup – Soul, R . Kelly, anklagad för att ha försökt trakassera, hota och muta påstådda offer!

Kungen av Poup – Soul, R . Kelly, är under rättegången för utpressning och kränkningar av Mann Act . Under tisdagen tog ett fall en ny vändning och avslöjade att ytterligare tre män hjälper R . Kelly att kliva ur anklagelsen i en ren bild. Men alla tre är med just nu New York fängelse . fortsätt läsa för att veta allt om R. Kellys fall -

  • Sångaren R . Kelly sitter i fängelset och genomgår rättegångar för anklagelse om On racketeering.
  • På tisdagen grep polisen tre män som hade anknytning till fallet med en sångare
  • videor hyllar att alla tre männen hotade kvinnorna att lägga ner stämningsansökan.

Sångaren R . Kellys fall blir mer och mer komplicerat för varje dag som går. Fler och fler vändningar och mysterier avslöjar öppet offentligt. Den här veckan, på tisdagen, grips tre män med anknytning till sångarens fall av polisen. För närvarande sitter de alla i fängelse, inklusive sångaren R . kelly.

Robert Sylvester Kelly är en amerikansk musiker, skivproducent, skådespelare, sångare, låtskrivare och professionell basketspelare från Illinois. Han är född den 8 januari 1967. Han är en av de mest sålda musikartisterna. Några av hans välkända låtar är – I Believe I Can Fly, Bump and Grind, The World’s Greatest, You Are Not Alone och många fler superhits. På grund av sin utmärkta musiksmak är han också känd som Kungen av R $ B och King of Pop-Soul och Pied Piper av R&B.

Men nyligen står Kelly inför anklagelser i new york för utpressning och brott mot Mann Act, som anger förbudet mot sexhandel över delstatsgränserna. Mer än så, sakta avslöjar hans riktiga ansikte sig eftersom han också står inför federala anklagelser för barnpornografi och andra brott av USA:s norra distrikt i Illinois, utan möjlighet till borgen.

Han erkänner dock att han inte är skyldig och väntar på rättegång.

På tisdagen arresteras tre män av polisen som har en koppling till Kellys fall. Enligt pressen inkluderar de Richard Arline Jr., Donnell Russell och Michael Williams.

Arline Jr., 31, en självutnämnd långvarig vän till R. Kelly, en av hans videor är viral där han försöker ge muta till offret på 500 000 dollar. Så att hon lägger ner stämningsansökan. Rättsligt auktoriserad avlyssning har sina inspelningar. Polisen grep honom på tisdagen i Dolton, Illinois, och gjorde hans första framträdande på tisdag eftermiddag i Chicago.

Williams, 37, från Valdosta, Georgia, ser han sätta eld på en SUV-bil framför huset, där offren vistas, enligt pressmeddelandet. Polisen arresterade honom också från Pompano Beach, florida, och hans första domstolsframträdande var inställt på onsdagsmorgonen i det federala domstolshuset i Fort Lauderdale, Florida. Han har ett förhållande med Kellys tidigare publicist.

Russell, 45, från Chicago, är en självskriven chef, rådgivare och vän till Kelly, han hotar ett av offren genom att avslöja sexuellt explicita fotografier av offret och avslöja hennes sexuella historia offentligt. Han är också arresterad; dock är hans datum för framträdandet inte säkert ännu; det väntar.

Kellys advokat ger dock sitt uttalande att Kelly inte har något att göra med dessa mutor, hot och avfyring av bilen. Han bad inte om sådana handlingar. Så ärendet försenar fortfarande på grund av situationen med coronaviruset.

Håll kontakten för fler uppdateringar !!

Animeälskare läser också -

Ace Of Diamond Säsong 4: Vilket produktionshus säger om släppet av säsong 4? Klicka för att veta allt