Trailern avslöjade många saker, Joey King måste nu Chooses Whose Heart to break i 'The Kissing Booth 3'-trailern, So Unexpected

Den senaste delen av den populära romantiska filmserien, strax innan Elle beger sig till college. Paret tillbringar sin sista sommar tillsammans och ett beslut kan förändra allt för dem för alltid!

Som man kan se i det nya klippet utspelar sig del tre av den populära romantiska filmserien strax innan Elle beger sig till college. Hon konfronteras med ett svårt beslut som kommer att påverka hennes framtid för alltid och kanske eller inte kan se sin barndomsälskling igen någonsin

Medan de hade det jättekul under sitt sista sommarlov tillsammans stod Elle inför ett viktigt val: stanna hemma på college eller resa över landet?Hon måste välja mellan att uppfylla sitt livslånga löfte om att gå på college med Lee eller att flytta över landet och lämna vänner bakom sig för Noah.

Lee och Ava är bästa vänner sedan de var barn. De tillbringade sin barndom med att planera för att gå till college tillsammans, men nu står Lee inför ett stort beslut – ska han stanna i sin hemstad eller flytta över landet?

Jag måste välja en skola och göra en av mina två favoritpersoner väldigt olycklig, sa hon i klippet.

The Kissing Booth 3 kommer att släppas på Netflix i augusti och har Joey King, Joel Courtney, Jacob Elordi, Taylor Zakhar Perez i huvudrollerna. Det är regisserat av Vince Marcello som skrev manuset tillsammans med Jay Arnold.

När Elles sommarplaner tar henne bort från människorna hon älskar, blir det tydligt att relationer inte kan ersättas.

En trailer för en av årets mest efterlängtade filmer är ute och visar hur mycket hjärtesorg som väntar i en berättelse om vänskap vs kärlek.

Elle och Lee väntar en farlig men oförglömlig sommar på strandhuset.

Elle och Lee har alltid varit rädda för hajar, men efter att ha sett filmen Shark Tale tänkte de att det kunde vara en bra idé att simma med dem. De hittade en som var tillräckligt säker så att de kunde komma nära utan att bli uppätna.

Det är inte varje dag man ser människor hoppa från klippor eller hoppa fallskärm vid strandhuset eftersom de flesta nöjer sig med att lägga på sina handdukar i lugn och ro medan de njuter av solens strålar; Men Elle och Lee skiljer sig från ditt genomsnittliga par – om något går fel är det inga problem!

Elle försöker balansera sitt sommarnöje med stressen med att välja skola men erkänner att hon känner sig överväldigad och sätter andra före sig själv. Mellan att umgås med Noah, välja en skola och göra bucket list med Lee, säger Elle i en voiceover. Ursprungligen inställd på premiär på TikTok, denna kampanj släpptes på Instagram efter att TikToks tidigare sociala media-sajt upplevt problem under större delen av tisdagen.