Trailer för Judas And The Black Messiah ser intensiv och relevant ut!

Den officiella trailern för Judas och den svarte Messias är här, och det ser ut som en intensiv, gripande historia som görs desto mer upprörande av det faktum att den är sann. Producerad av Ryan Coogler och regisserad av Shaka King, berättar filmen historien om den framstående Black Panther Party-aktivisten Fred Hampton ( Gå ut Daniel Kaluuya) och William O'Neal ( Ledsen att jag stör dig 's Lakeith Stanfield) — FBI-informatören som tvingades att spionera på honom.

Judas och den svarte Messias känns särskilt relevant nu, med omfattande protester har uppmärksammat världen på hur polisbrutalitet och rasism har format vårt samhälle. Det har gått över 50 år sedan Hampton och O'Neals berättelse kom till huvudet, men amerikansk brottsbekämpning fortsätter att övervaka protester mot medborgerliga rättigheter även idag. Judas och den svarte messias kommer med en fantastisk cast bestående av mestadels unga svarta skådespelare, ledda av Daniel Kaluuya som Fred Hampton och som William O'Neal.Veta mer

Trailern betonar sammanställningen mellan de två männen genom att klippa mellan Hampton som leder kraftfulla sånger på Svart panter möten och O'Neal tittade nervöst på honom, smärtsamt medveten om vad han måste göra. Men de kunde inte döda Fred Hamptons arv och 50 år senare ekar hans ord fortfarande ... högre än någonsin: Jag är en revolutionär!

Fred Hampton var ordförande för Black Panthers Illinois kapitel 1969 där han inte bara krävde en revolution mot vit överhöghet i USA utan också använde sin position för att lyfta det svarta samhället och kämpa för dess frihet.

Ordförande Fred inspirerade en generation att resa sig och inte backa till förtryck, vilket satte honom direkt i skottlinjen för regeringen, Federal Bureau of Investigation och Chicago Police. Men för att förstöra revolutionen var de tvungna att göra det från både utsidan...och insidan. O’Neal blev Hamptons livvakt och försåg så småningom Federal Bureau of Investigation med tillräckligt med information för att genomföra en razzia mot Hamptons hem där han dödades den 4 december 1969. O’Neal tar affären. William O'Neal är en småkriminell som blivit informatör från Federal Bureau of Investigation som infiltrerar Svart panter Part och vinner dess förtroende innan de begår det ultimata sveket. Men uppfattningen om Pantern var inte verklighet. Och det var ordförande Fred i Chicago, som erkände kraften i mångkulturell enhet för en gemensam sak, skapade Rainbow Coalition-förenade krafter med andra förtryckta folk i staden för att kämpa för jämlikhet och politiskt bemyndigande.