Trach and Field, Mean Green Wrap Up Prelims lördag, allt

North Texas friidrott kommer att ha möjlighet att avsluta sin säsong på lördag på E.B. Cushing Stadium i College Station, TX efter ett uppskjutande på grund av regn fredag ​​kväll
Det verkar som att North Texas har en ganska händelserik NCAA West Regional hittills! Även om de kunde ta sig ur förra årets regionala efter att ha tvingats av blixtar i över två timmar, var det den här gången bara duggregn som skjutit upp dem från att starta tävlingen igen idag - vi får se om de kan komma tillbaka i morgon. mot några tuffa motståndare!

När lördagens tävling börjar kl. 11.30 kommer den att anses ha börjat redan kl. 13.00 när kvinnliga höjdhoppare ska börja sitt 3-timmarslopp och 4×400 meter för män är planerat till en eftermiddagsavslutning , som avslutas med banhändelser som steeplechase som startar efter solnedgången.

Vad kommer att hända på lördag

Denna lördag kommer åskådarna att kunna se herrarnas 4x100m klockan 11:30, medan höjdhoppare kan tävla från klockan 13.00. Bantävlingens dag avslutas med starten av damernas stafettlopp på 4×400 meter och inkluderar även nio andra tävlingar under kvällstimmarna!The Mean Green kommer att köra totalt fyra lopp idag: två på morgonen och två på natten.
Herrarnas 4×100 meter är 11:30, följt av damernas 4×400 meter tre timmar senare. Det sista evenemanget för ikväll är Men’s 3200 steeplechase med start runt 20:00!

Med tanke på i vilken grad detta evenemang har fångat mest regional uppmärksamhet, kan jag inte föreställa mig att det finns många människor som inte visste att lördagens match skulle streamas live på SEC Network. De av er som inte kan närvara på fredagskvällen kanske vill ställa in klockan 11:30 och ta reda på vad allt uppståndelse handlar om!