Topp 4 bästa Stardew Valley Mods som hjälper dig att få en bättre spelupplevelse!!

Det är inte lätt att acceptera när du tittar på Nexus-forum nuförtiden, men för en tid sedan hade Stardew Valley-folkgruppen inte massor av mods. Godhet fanns säkert, valet var inte komplett, och cykeln verkade som om den var mer komplicerad än den verkligen var värd. Från den tidpunkten och framåt har kraftfulla nya redaktörer hoppat upp, vilket gör det enklare att göra och lägga in ett okänt ämne. Även med dem förmedlade nätverket. Oavsett om du hoppas kunna fixa en del av de mindre bristerna i pågående interaktion eller designa om upplevelsen (eller introducera några söta anime-symboler), så finns det en mod för dig.

På samma sätt finns det en tung utforskning att göra innan du startar mod etableringsåtgärden för Stardew Valley med varje spelmod. Många moddar kräver apparater som SMAPI, ContentPatcher, StardewHack eller JsonAssets, men behöver eller är beroende av några olika dokument. Kontrollera porträtteringen av varje mod försiktigt för att säkerställa att du laddar ner och introducerar alla extra mods som krävs.

Dessutom, med det, här är de 10 Stardew Valley-moddarna du behöver.Rörelsehastighet

Det borde sägas, men alla vet att promenadhastigheten i Stardew Valley är fruktansvärd. För det mesta är många nyckelområden vägen över guiden, och nöja sig med foten tar upp massor av värdefulla timmar på dygnet. Höj tempot med Movement Speed-moden, som låter din karaktär gå snabbare och förbättrar laddningssäsongen för grävmaskinen och vattenkanna.

NPC kartplatser

En mest förbryllande aspekt när det gäller Stardew Valley är det stora måttet på tid som går åt till att hitta NPC:er. Inte enbart har de alla sina exceptionella tidtabeller. Guiden är dock så omfattande att det kan ta timmar att komma fram till ett område. Med den här modden kan spelare använda guiden för att kontrollera alla boendes plats, vilket gör det mycket enklare att förmedla presenter och öka deras relation till olika karaktärer.

Present Smakhjälpare

En gammal kompis inser konsekvent vad de ska ge dig på din födelsedag, eftersom de vanligtvis minns vad du verkligen gillar. I den mån Stardew Valley går är jag ingen gammal kompis. Det finns mer än 20 NPC:er, och att komma ihåg allas böjelser, även om det är nödvändigt, är utarmat. Med Gift Taste Helper, som är genomförbart med spelschemat, kommer du att ha register över varje speciell välsignelse du vid något tillfälle har gett en NPC, de saker som kommer att utöka din relation med dem mest. Det gör det enkelt att ge den perfekta presenten den där ovanliga dagen.

Slå upp vad som helst

Denna mod är en pärla och kommer att bespara dig en hel del tid. Med den kan du använda F1-fången för att flyta över vad som helst eller karaktär och få tillämplig data som du kan använda för din potentiella fördel. Boskap, till exempel, kommer att visa sin glädje och relationsnivåer med spelaren, alla förhållanden som stör dem, deras avtalskostnad och vilka produkter de kommer att skapa. Några naturliga produkter under tiden kommer att lista varje individ som gillar det och vilka planer den brukar använda. En avkastning kommer att avslöja för dig hur lång tid det tar innan samlas, bland många olika saker. Den mångfacetterade naturen är fantastisk, men överdrivet enorm till fullständigt detaljerad, så titta på hela höjdpunkterna på GitHub innan du börjar etableringscykeln. Det är otroligt hur mycket mystik det tar bort från spelet.