Topp 3 största filmsläpp 2020, som ger dig gåshud när du tittar!

Att välja en filmserie att observera är inte ett problem om du känner igen Världshälsoorganisationen att lita på. Det är den enkla planen som driver denna lista, som systematiskt kan uppdateras och noggrant omorganiseras under hela året. Med en del filmer att få sina uttag flyttade dagarna et al. premiär VOD som ett resultat av den fortsatta världspandemin. Det är ofta redan ett konstigt, utmanande år för branschen.

Liksom förra året kommer vi fortfarande att göra vårt bästa för att hålla dig inom slingan på de explosionsfyllda storfilmerna som du inte får missa. Om det är smart önskar vi det här. På den här listan borde det finnas en sak för att tillfredsställa dina extremt specialiserade medium cravings eftersom året går vidare. Vi tenderar att erkänna att du är upptagen och att det finns massor av krafter som kämpar om din uppmärksamhet direkt. Därför tenderar vi att lova att inte slösa bort lite tid. Dessa kvadrater mäter de mest effektiva filmerna 2020.

1) Första ko

Filmskaparens formidabla förmåga att frammana en plats, men känsla och motivation visas i 1st Cow. Skräddarsytt från Jonathan Raymonds roman The half Life, Reichardts långsamma brinnande drama fokuserar på en pilgrimskock med decennium vid namn Cookie (John Magaro).När han kommer till ett fort i ett geografiskt område, blir han vän och går i affärer med den kinesiska ensamvargen King metal (Orion Lee). Bakning och kommersialism standard oljiga kakor skapade med mjölk urblandad från en mjölkare som ägs av välbärgade chefsfrågan (Toby Jones). Cookie och King Lu planerar att höja sig högre än deras socioekonomiska ställning genom ett kriminellt tema.

Därför är den potentiella katastrofen som väntar dem det spända hjärtat av denna lugna kvasi-thriller.

2) Den målade fågeln

En ungsoul boy någonstans i Europa söker skydd under andra kriget där han möter många olikatecken.En nästan tre timmar lång svart-vit odyssé genom allegoriska förintelsens fasor, Václav Marhouls The Painted Bird är inte för svaga hjärtan. Han skräddarsyr från Jerzy Kosińskis hyllade roman från 1965 med samma namn.Den målade fågeln varomtvistad i flera avseenden. Först var argumentet inriktat på innehållet, associerad examen. Obeveklig berättelse om en ung pojkes lidanden som vandrar i det sprängda landskapet i Centraleuropa som drabbats av andra världskriget.

Marhouls film kan vara en plågande äventyrshistoria om Associate in Nursing anonymous somebody Boy (Petr Kotlár) som under andra världskriget besegras till varje depraverad förolämpning under solen i händerna på olika japanska europeiska bybor som han snabbt stannar hos. Från en häxig medicintjej som begraver honom upp till halsen.

3) Vildgåssjön

Liksom med hans tidigare Black Coal, Thin Ice, innehåller den kinesiska regissören Diao Yinans The Wild Goose Lake en vriden intensitet som förstärker dess romantiska determinism. Diaos neo-noir följer en förbrytare som heter Chow Zenong (Hu Ge). Återförenas, tillsammans med hans alienerade bättre halva princip Shujun (Wan Qian), allt detta, hon skulle möjligen samla belöningen på hans huvud.

Full av svek, jakter och skjutningar tar auteurens berättelse ständigt skarpa, överraskande vändningar, och detsamma gäller hans andfådda regi. Det avslöjar osynliga figurer, och vändningar, via elegant kameraarbete och konstnärlig rörelse. Trivs som är gift med en vettig skildring av den regnvåta metropolen och dess inhemska kustsamhällen.

Rosa, Magenta, Rum, Performance, Event, Scen, Scenkonst, Scen, Drama, värmare,