Topp 10 White Haired Anime Boy !! Senaste ranking | 2021 | Titta gratis?

Anime-karaktärernas White Haired Anime Boy-färger är ovanliga men förtjusande, liksom den vithåriga anime-pojken. Varje anime-fan har förmodligen velat prova dessa frisyrer minst en gång!

Vi är osäkra på vad det är White Haired Anime Boy, men när en vithårig karaktär introduceras, eller en karaktärs hår blir vitt, är några utmärkta avsnitt på gång. Åtminstone är dessa karaktärer sällan tråkiga, så de är de riktiga framstående.

Vi har sammanställt en lista över de tio bästa vithåriga anime-pojkarna för att hjälpa dig att komma loss från stereotyperna. Jag tror att det är säkert att säga att du borde vara exalterad över att se en animekaraktär som White Haired Anime Boy.vithårig anime pojke

10. Den tionde

Anime : Dödsparad

Varje gång vi ser honom som White Haired Anime Boy, träffar han oss rätt i känslan. Han börjar som en fullständig kuudere (kall eller cynisk) som om konstnären aldrig behövde rita mer än mer ansiktsuttryck kuudere, men han var sympatisk redan då.

Han var artig mot sina medarbetare och hängiven sitt arbete, vilket alltid är beundransvärt. Men så kommer de två sista avsnitten ut, och han börjar gråta, och du börjar gråta, och alla börjar gråta. Vi har aldrig sett en så detaljerad karaktärsbåge avslutad på mindre än 40 minuter. Men vi skulle ärligt talat inte ändra någonting.

vithårig anime pojke

9. Juuzou Suzuya

Anime: Tokyo Ghoul

Med Kanekis White Haired Anime Boy-debutundantag var vi alltid mer glada över att se Juuzou än någon annan karaktär på skärmen.

Delvis för att vi avgudar hans White Haired Anime Boy-estetik, men det är handlingen han tar till bordet som får honom att sticka ut. Visst, serien har en mängd duktiga fighters. Men Juuzou har mest personlighet, förlitar sig på knivar, snabbhet, precision snarare än råstyrka och förnyelse. Han slog bort Iron Man-dräkten vid ett tillfälle. För att inte säga att hans karaktärsbåge inte var intressant, men vi ville bara se honom slåss.

vithårig anime pojke

8. Shougo Makishima

Anime: Psycho-Pass

Mannen är störande eftersom White Haired Anime Boy alltid är fem poäng före alla andra och verkar inte ha några gränser för hans vansinne. Vi menar, mannen kunde bokstavligen inte bry sig mindre om en pistol riktades mot honom eftersom han vet att han inte är i fara.

Han var centrum för uppmärksamheten i varje scen han var med i. Och var och en av hans inre dialoger kunde nästan säkert bli en solid psykologisk avhandling. Dessutom var den här killens karaktärsutveckling utmärkt.

vithårig anime pojke

7. Ken Kaneki

Anime: Tokyo Ghoul

Vad du än tycker om showen blev Kaneki ikonisk när hans hår blev vitt, och sedan blev Kaneki samhällets heta kaka. Han gav oss några fantastiska slagsmål; det är därför du kan se många inlägg på sociala medier om honom.

Vi tror att det inte är lätt att säga att han var den mest intressanta i den här formen: en oförutsägbar badass som gav oss precis rätt mängd kraftfantasi som vi krävde för att ta oss igenom dagen.

vithårig anime pojke

6. Nate River

Anime: Death Note

När vi tar bort L från ekvationen och fokuserar enbart på Nate är han ganska anmärkningsvärd. Vi menar, han vann striden, han besegrade Light, och allt var på grund av hans stora hjärntid.

Han har också en distinkt personlighet som han inte tillskriver att han bara äter choklad hela tiden. Som ett resultat är han nästan en perfekt ersättare för L. Man kan till och med säga att han var praktiskt taget perfekt.

vithårig anime pojke

5. Garou

Anime: One Punch Man

Med tanke på hur framgångsrik programmets första säsong var, verkade det oundvikligt att den andra säsongen skulle bli en flopp. Vi tycker att det gick bra gemenskapsmässigt, men Garou var den som fick det hela att fungera för oss.

Det var intressant att se någon annan än Saitama vara OP, om än bara lite. Garous slagsmål var mycket efterlängtade eftersom det inte var One Punch knockout. Men ganska långa bråk där Garou gradvis lär sig sina motståndares drag och hur man motverkar dem. Men han slås iväg av en ointresserad Saitama. Det är trots allt fortfarande hans show.

vithårig anime pojke

4. Killua Zoldyck

Anime: jägare X jägare

Han är omedelbart en av de mest dåliga karaktärerna, en av de mest tragiska karaktärerna och en av de mest älskvärda karaktärerna. På slagfältet har den lilla lönnmördaren visat fullständig dominans. Men han har också en känslig plats när det kommer till Gon.

Han liknar programmets Sasuke-karaktär, förutom att det inte tar honom 500 avsnitt för att inse att en vän och hans familj fortfarande lever. Han gjorde utan tvekan showen till vad den är, och han visade den tragiska dynamiken som de senare bågarna har i spader.

vithårig anime pojke

3. Befintlig

Anime: Natur: Shippuden

För fansen är han känd som Pervy Sage. Som namnet antyder uppskattar mannen de finare sakerna i livet. Och han beter sig mycket som en komisk karaktär. Men sedan kommer Sage-delen, och vi får se hans krigaresansikte.

Vi menar, mannen hamnade i ett slagsmål med Itachi och Pain. Det är redan mer än någon annan i serien har sagt fram till dess.

Spoiler alert: Hans död i händerna på Paths of Pain var en tragisk händelse. Det var en sorglig scen. Än idag är vi övertygade om att Naruto-fans gråter bara genom att titta på den bilden.

vithårig anime pojke

2. Silver Rayleigh

Anime: En bit

Han var Roger Pirates tidigare vicekapten och känd som The Pirate King's Right Hand. Han har känt Hatchan och Shakuyaka länge. Silver, liksom Shanks, har haft en monstruös andlig aura eller Haki.

White Haired Anime Boy visade också otrolig stridsförmåga, kämpade tillsammans med Kizaru med ett standardsvärd genomsyrat av Haki. På grund av sin stora styrka kunde han bekämpa amiral Kizaru på lika villkor och lyckades till och med repa amiralen. Å andra sidan har Rayleigh erkänt att han inte längre är så ung som han en gång var. Som ett resultat kan han utmatta sig själv i strid.

vithårig anime pojke

1. Kakashi

Anime: Natur: Shippuden

White Haired Anime Boy är en av få karaktärer som aldrig upphör att fascinera oss. Mannen har en lång lista med prestationer bakom bältet. Han var elev till en Hokage, lärare till en annan, en Hokage själv och grundaren av jordens mest potenta ninjor.

Kraftmässigt lyckas han hålla jämna steg med Sasuke och Naruto. Dessutom skapar hans lugna uppträdande alltid en bra scen. När Obito introducerades i bilden blev striden med Kakashi episk.

Vi hoppas att du tyckte att det här inlägget var användbart. Om så är fallet, vänligen meddela oss i kommentarerna, och om inte, vänligen lämna dina frågor i kommentarsfältet nedan.

Vanliga frågor:

  • Vad är det egentliga namnet på L från animen Death Note?

Svar: Hans riktiga namn, L Lawliet, avslöjas endast i guideboken Death Note 13.

  • Vad heter Luffys besättning från One Piece?

Svar: Namnet på Luffys besättning är Straw Hat Pirates .

  • Vad exakt är skillnaden mellan Naruto och Naruto Shippuden?

Svar: Naruto är den första historien som inträffar när huvudpersonen, Naruto, är mellan 12 och 13 år. Naruto vill bli starkare, så han går på ett 2-årigt träningspass med Jiraiya. Naruto Shippuden börjar med att Naruto återvänder till byn efter sin träning, och han är 15-16 under hela serien.