Topp 10 bästa Tsundere anime karaktärer är här för dig. Se om dina favoriter kommit till checklistan? Klicka för att se listan.

Anime-samlingen är faktiskt för närvarande full av fantastisk status. Det är faktiskt ganska utmanande att kontrastera dem alla baserat på något intervall. Eftersom valet varierar från privat till privat beroende på deras val. Nedan listas våra experter faktiskt besöker recension Tsundere tecknade personligheter. Tsundere är faktiskt de personligheter som ursprungligen verkar vara robusta, stela, extrema men i framtiden observerar våra experter deras mysiga, omtänksamma och även hjälpsamma egenskaper. Vilken individ som helst kan vara Tsundere, absolut inte bara kvinnor. Varje serie tecknade serier är faktiskt fyllda med dessa personligheter. Ta en titt på detta videoklipp:

https://www.youtube.com/watch?v=0QxSCzrP24 F.

Nedan listas mitt initiativ för att detaljera flera av dem alla:.Gifted Isla (plastminnen):

Som visas i programmet robotic kvinnliga Isla faktiskt anförtros tillsammans med valet av alla robotar som henne och skapar också alla av dem stängas av. Som ett resultat av problemet i deras program. På sitt sätt mötte hon den helt nya medarbetaren Tsukasa. Hon bevarar integriteten men så småningom etablerar hon hängivenhet tillsammans med honom. I slutändan avslöjas det faktiskt att hon har mycket mindre möjligheter att slutföra sin uppgift och även hon går bort i överarmen på sin helt nya nära vän.

Erina Nakiri (Food Wars!):

Hon är faktiskt barnbarn till administratören av Tatsuki Academy. Berömd i sagan som ett resultat av hennes förmåga att laga mat och även en utmärkt smak. Med tanke på hennes hårda pappa är hon faktiskt lite cool i sina egenskaper. Hon stötte på fantastiska kocken Fukuhara. Inledningsvis verkar deras utnämning verkligen inte så riktigt bra men så småningom skapade de en kraftfull god förståelse. Ju mer berättelsen representerar hur de var och en samarbetade med varandra för fler tävlingar på sina medel.

Levi Ackerman (Attack på titan):

Ackerman verkade initialt som en hård och rigorös kille som tog titansoldaten Eren Jeager i sin stab. Han avslöjas faktiskt lite rigorös tillsammans med sin helt nya vän angående hans instruktion. Så småningom avslöjas han faktiskt som en skicklig fighter för vilken säkerhet och säkerhet är mycket viktigare än hans personliga livslängd. Han förblev hängiven Erwin johnson men äventyrade hans livsstil för Arwen.

Kyo Sohma (fruktkorgar):

Golden center Tohru Honda tillfredsställer 12 deltagare i Sohma-hushållet som var och en faktiskt upplever kinesiska astrologivarelsekaraktärer. Det finns faktiskt en ung pojke som heter Tohru vars människokropp faktiskt har en sällskapskattkaraktär. Han var faktiskt mycket mer ensam, ungefärlig och även oförskämd. När han följde Tohru Honda började han gilla henne. I berättelsen är hans förebyggande kant faktiskt ganska fantastisk. Han skyddade henne från den skoningslösa släktingen Akito.

Masamune Kun No Revenge (Masamune Kuns hämnd):

När han faktiskt var kroppsfett, är Masamunes berättelse faktiskt om hans tidigare tider. Gillade bara en rik hona Aki Adagakai. Hon kontaktade honom ett svin när hon frågade henne om ett förslag. Att faktiskt bli förödmjukad tillsammans med hennes villkor fast besluten att fokusera på hans egenskaper och även tyckas finna hämnd. Avsikten är faktiskt att ta in en plats i hennes centrum på den punkten knäcka den. Enligt hans erfarenhet utförde han vad som helst för att åstadkomma, men hon stod emot, men till slut är han framgångsrik. Utförde han spricka hans center faktiskt lämnas kvar för filmskaparna att fascinera?

InuYasha (InuYasha):

Med tanke på att han faktiskt har förlorat sin tillgivenhet Kikyo, en femtioprocentig sällskapskille som faktiskt är kortvarig och dessutom otämjd. Han stötte på en tjej som heter kagome och föll också i tillgivenhet tillsammans med henne när han började på sin upplevelse. Var och en går med för att förfölja Shikon Jewels fragment. På deras medel stött på helt nya nära vänner. Inuyashas imitation av generositet och även goodwill i riktning mot Kagome är faktiskt ganska enastående.

Erza Scarlett (Fairy Tail):

Hon blev faktiskt borta som en skrämmande stark häxa som våra experter har väldigt lite information om men så småningom har hon faktiskt gått till som en opartisk syskonliknande personlighet för sina guildmates. Hon äger en händelse tillsammans med sin nära vän Jalal Fernandez från barndomen.

Misaki Ayuzawa (Maid Sama):

Sagan handlar om en tjej som kommer att vara statschef på en gymnasieskola som kontrolleras av barn. Hon strävar och ger också sina bästa skott. Hon tar upp en sanning om hennes arbete på ett hembiträdeskafé. Takumi Usui råkar förstå om det. Det är faktiskt riktigt fascinerande att observera hennes skydd som hänför sig till exakt samma. Hennes generositet framhävs faktiskt också genom hela samlingen.

Jotaro Kiyo (Jojos bisarra äventyr):

Det handlar om Kio som ser efter mycket om sin älskade men som absolut aldrig erkänner. När hennes mamma faktiskt är uthållig, reste han till hela världen för att skona hennes livsstil. Han är faktiskt också avslöjad som en sittande av hans gramps Joseph.

Uryu Ishida (blekmedel):

Sensebiskop Uryu Ishida har en ständig konkurrens tillsammans med Ichigo Kurosaki. Var och en fast besluten att ha lugn. De började sin erfarenhet med varandra och räddade Rukia, Orihime. I berättelsen avslöjas Uryu faktiskt som ytterligare förebyggande i riktning mot Orihime som han kan ge sin livslängd för, även om kärleken mellan dem alla existerar. det är faktiskt definitivt dock inte hittat. Han är faktiskt en hängiven nära vän.