Top Gun: Maverick: När släpps den här uppföljaren till 1980-talsfilmen med Tom Cruise i huvudrollen? Klicka för att veta släppdatum, rollbesättning och mer!

Allt började redan 1986 när Tom Cruises 'Top Gun' gå på biograferna och ta andan ur folk. De fantastiska stunts som involverade riktiga stridsflygplan, en sann bromance-tragik och en ångande kärlekshistoria fick filmen att vinna en People's Choice Award redan 1987, och behöll sin plats i listan över bästa 80-talsfilmer. Äntligen, över trettio år senare får vi nyheterna för släppet av dess uppföljare, 'Top Gun: Maverick.'

Genom att visa sin trailer 2019 på Comic-Con-festen, där skådespelaren Tom Cruise (The Maverick själv) kom till panelen för Terminator: Dark Fate för att marknadsföra och tillkännage släppet av filmen. Vidare, i artikeln, kommer du att lära dig om de inblandade medlemmarna, förväntat släppdatum och kontroverser för den kommande uppföljaren, 'Top Gun: Maverick.'Releasedatum: 'Top Gun: Maverick'

Många rykten om släppdatumet för 'Top Gun' uppföljaren kastades runt av folk ända sedan Tom Cruise, 2016, på The Graham Norton Show gav en ledtråd till folk om diskussionen han och producenten Jerry Bruckheimer hade angående fortsättning. Tom Cruise avslöjade i juni 2017 namnet på filmen, inte långt innan regissören Joseph Kosinski utsågs till filmen eftersom regissören av 'Top Gun'-filmen gick bort 2012, tyvärr. Inspelningen för filmen började 2018 när Tom Cruise delade en bild på honom på landningsbanan som Maverick.

Paramount tillkännagav att filmens släppdatum skjuts upp till lite mindre än ett år, släpps den 26 juni 2020, ändrat till 24 juni 2020. Sedan flyttades datumet till den 23 december 2020, precis som alla storfilmer. det är inte möjligt nu på grund av coronaviruset runt omkring, vilket gör det svårt att släppa på bio. Paramount Pictures sa äntligen att 'Top Gun: Maverick' kommer att släppas den 2 juli 2021. Förhoppningsvis skjuts inte datumen upp igen eftersom fansen är ivriga att se den här uppföljaren till den berömda 'Top Gun'.

Skådespelare: 'Top Gun: Maverick'

De bekräftade huvudrollsinnehavarna för filmen är följande:

 • tom Cruise kommer att spela kapten Pete Maverick Mitchelle
 • Jennifer Connelly kommer att spela Penny Benjamin
 • Miles Teller kommer att spela Bradley Rooster Bradshaw
 • Jon Hamm kommer att spela viceamiral
 • Glen Powell kommer att spela Hangman
 • Lewis Pullman kommer att spela Bob
 • Ed Harris kommer att spela konteramiral.
 • Monica Barbaro kommer att spela Phoenix
 • Val Kilmer kommer att spela amiral Tom Iceman Kazansky
 • Danny Ramirez kommer att spela Fanboy
 • Bashir Salahuddin kommer att spela upp Coleman
 • Manny Jacinto ska spela Fritz.

Handling: 'Top Gun: Maverick'

Handlingen för filmen är trettio år senare när Pete Maveric Mitchelle äntligen är en testpilot efter att ha tjänat flottan som en av deras bästa flygare. Pete ska träna en ny grupp Top Gun-utexaminerade för ett uppdrag som en inte levande pilot har sett förut. Pete möter minnen från sitt förflutna när han möter sin bortgångne bästa vän Nick Goose Bradshaws son, Bradley Rooster Bradshaw.

Maverick är osäker på vad som ligger framför honom och hur han ska möta tillbakablickarna från hans förflutna. Han måste nu försöka slutföra uppgiften att konfrontera sina största rädslor, tillsammans med den oro han har begravt under alla dessa år. Maverick måste också möta ett uppdrag som ber om att offra livet för den som väljer att flyga.

Handling: 'Top Gun: Maverick'

Handlingen för filmen kretsar kring ex-Naval Aviator Pete, känd som Maverick, som efter att ha arbetat som pilot i trettio år, blir en av de bästa pilotinstruktörerna. Pete stöter på sin bortgångne bästa väns son när han rekryterar sin nya grupp, vilket får honom att minnas sitt förflutna. Berättelsen kommer sedan att utvecklas till hur Pete kommer att hantera det förflutna och bevisa sig själv för framtiden.

Trailer: 'Top Gun: Maverick'

Här är trailern för den kommande filmen 'Top Gun: Maverick'.