Tom Holland och Zendaya bekräftar rykten om dejting när de såg kyssas i sin bil

En av de bästa sakerna med att vara en superhjältefilm med stor budget är alla kyssar på skärmen. Det är särskilt spännande när det kommer från två medstjärnor som också dejtar i verkligheten!
Deras kemi var alltid utanför skärmen, men nu tar de sin kärlek till nya höjder genom att smutskasta varandra runt staden som kungligheter i Hollywood.

Tom och Zendayas kemi på skärmen fortsätter att talas om i stan, men utanför skärmen är deras romantik inte mindre heller. Nyligen befäste motstjärnorna sitt förhållande utanför skärmen med en passionerad makeout-session som ägde rum i torsdags kväll när Tom var utanför stan.

Duon sågs dela en ångande smooch i en bil, vilket bekräftar att de verkligen dejtar. Tillbaka i juli 2017 dök Hollywood-portalrapporter upp som sa att de två var romantiskt inblandade och nu ser det ut som att ryktena har bekräftats!Duon sågs dela en ångande smooch inuti en bil! Tillbaka i juli 2017, enligt Hollywood-portalen, fanns det rapporter om att Zendaya och Tom Holland är romantiskt inblandade. Det verkar som att duon just bekräftat dejtingryktena.

Nyligen har bilder cirkulerat på sociala medier från 'Page Six' av Spider-Man: No Way Home-stjärnorna som ägnar sig åt en passionerad makeout-session.

Spider-Man: No Way Home-stjärnorna Tom Holland och Zendaya har setts gå i sin sportbil på en av sina lediga dagar.

Det är inget fel med en liten handdator, eller hur?

Mitt i alla romantikspekulationer hade Tom tidigare dejtat barndomsvännen Olivia Bolton medan Zendaya ryktades vara i ett förhållande med 'Euphoria'-motstjärnan Jacob Elordi.