Tom Hanks Biracial-barnbarn är alla leenden på sin fars axel under en promenad!

Chet Hank, en rappare och skådespelare, är stjärnan och huvudrollen i The Empire. 30 år gamla Chet är son till Tom Hank’s och Rita Wilson. Hank blev pappa för cirka fyra år sedan när han gick igenom sina värsta livssituationer. Hennes dotter heter Michaiah med sin flickvän Tiffany Miles. Nu mår han bra, men för några år sedan stod han inför problem på grund av sitt kämpande missbruk. Hennes dotters ankomst i hans livet förändrades verkligen mycket. Det var som ankomsten av nytt liv med solsken och fullt av hopp om att få leva och njuta av livet.

Delar glimtar och bilder med sin dotter!

Sedan några dagar tillbaka delar han bilder och videor med sina fans. Härliga, omtänksamma och stunder med sin dotter. De ser väldigt lyckliga ut tillsammans. På sociala medier är han aktiv nu och då och då och uppdaterar sina fans med massor av snaps och videor tillsammans. Men de håller sig inomhus på grund av coronavirus-pandemierna i hela världen.Nu ger Chet ordentlig tid och omsorg till sin dotter och trivs mycket med henne och vill bli en perfekt pappa. Han är upptagen med att leka med henne och ge henne omsorg. Nyligen delade han den här bilden ovan där hans dotter sitter på hans axlar. I vilken han var klädd i en vit t-shirt och solglasögon med svart keps. Å andra sidan bar Michaiah leggings och grön klänning.

Att bli pappa ger hans styrka och motivation!

Chet Hank som led av ett missbruk som orsakade mycket problem i hans liv är nu nöjd med sin dotter eftersom hennes ankomst ger honom en anledning att leva och inte beroende av sådant. Han avslöjar om när han vet att hans flickvän är gravid då ett nytt hopp och glädje ökar i hans liv. Han blir väldigt upphetsad och började fundera på sätt att hålla sig borta från sina kämpande missbruk.

Av den anledningen bestämmer han sig för att städa upp honom och blir nykter. Han gav också kredit till sina föräldrar för att de var stödjande under den värsta tiden i sitt liv. Chet är också glad för sin dotter som hon får lika underbara morföräldrar som för sig själv. Han är förändrad på grund av sin underbara dotter och blir nu beroende av henne som hans gamla kämpande missbruk. Vi hoppas få se fler bilder på dem tillsammans. Håll utkik hos oss för fler uppdateringar.