Titta på film tillsammans | Enkel guide för att njuta av filmer med din partner, vänner och familj

Filmer är en upplevelse som vi alla älskar att dela med våra nära och kära. Det fanns en tid då hela familjen träffades på helgen, förmodligen en ledig dag för att se lite drama tillsammans. Den här handlingen var populär inte bara bland familjemedlemmarna, även när man planerade en utflykt med vänner eller deras respektive partner var den första idén som dök upp i en film.

Så vad har förändrats sedan dess? Utan tvekan är filmupplevelsen fortfarande surrealistisk och inte av denna värld. Det är något som ingen bör missa. Men med den nuvarande generationen fångad av sina arbetsnät är det omöjligt att göra plats för underhållning. Filmer har nu reducerats till lådor, det vill säga våra telefoner.

Tja, vi kan inte trycka in allmänheten i filmhallar under de senaste två åren där allt de har tränat på är att undvika kontakt. Men vi har det bästa av två världar.Det här är din guide till att njuta av en film med din partner/vänner/familj genom skärmarna på din telefon eller persondator.

1. Netflix

Netflix

Det allra första sättet är ganska okomplicerat. Netflix är en populär plattform och denna metod kräver att varje person som tittar har sitt eget Netflix-konto. Den här metoden kan vara idealisk för högskolekompisar eller unga kontorsgrupper. Tidigare känd som Netflix Party, the Telepati Chrome-tillägget är lätt att installera. Det första steget är att installera den i din webbläsare som alla andra vanliga tillägg, gå till Netflix och välj filmen som har bestämts av folket. I den här metoden är det tråkigaste jobbet att bestämma vilken film man ska titta på, annars är allt annat enkelt som nämnts tidigare. Efter att ha valt filmen, tryck på NP-knappen på tillägget. Detta kommer att ge dig en länk som tar upp filmen och en gruppchatt i sidofältet som liknar YouTube liveströmmar. Och detta Teleparty-tillägg är inte begränsat på sina sätt som sajten hävdar. Förutom Netflix fungerar det för HBO, Hulu och Disney+.

2. Hulu

Hulu

Det finns inget behov av en förlängning när en plattform själv tillhandahåller den funktion du behöver, detsamma är fallet med Hulu. Hulu erbjuder sitt interna sätt att titta på tillsammans på avstånd. Denna funktion kallas Hulu Watch Party . Det har dock en gräns för hur många användare som kan njuta av att titta samtidigt. Det är tillgängligt för upp till 8 användare av Hulu (inga annonser) och Hulu (inga annonser) + Live TV-konton. Det betyder att alla som vill gå med i denna fest måste ha sin profil och inte sitt konto. De prenumerationer där dessa funktioner är tillgängliga är de högre nivåerna. Om detta liknar dig och dina vänner, tveka inte att trycka på Party-ikonen på filmens detaljsida och dela länken. Därefter får du filmen du vill se synkroniserad och du kan även chatta.

3. Disney+

Disney+

Ovannämnda tillägg Teleparty fungerar bra för Disney+, om du verkar möta ett misslyckande finns det ett annat alternativ som kallas House of Mouses streamer. Den erbjuder en funktion för gruppklocka med samma namn: GroupWatch . Ett stort bakslag här är dock att du inte får chatta med text som det är möjligt genom Telepathy. Sju tittare kan titta på max och det kan vara fyra streams per konto.

Platinum End säsong 2 Releasedatum: Kanske en dålig nyhet för platina End-fansen

4. Amazon Prime

Amazon Prime

Watch Party är en funktion som också är tillgänglig på Amazon. Den här funktionen är dock endast tillgänglig på ett fåtal utvalda filmer. Du behöver bara klicka på Watch Party-ikonen (bredvid knappen Watchlist), välja ett användarnamn för textchatten och komma igång. Maxgränsen för tittare är hoppfulla 100 så länge de har Prime-prenumerationer. De kan gå med via inbjudningslänken och njuta av dina filmer med familj och vänner.

Attack on Titan Episod 87 Releasedatum & se ONLINE!

5. Metaström

Metastream är en Firefox/Chrome-tillägg. Det är liknande på många nivåer Scener, det ger också samma stöd men endast med textchatt. Det här tillägget är för dig som är mer intresserad av teknik och känner till sin enhet mycket väl. Om du är händig med datorer eller något relaterat till teknik kan detta vara något för dig. Så en värd driver showen, hanterar inbjudningar, släpper in människor i rummet och lägger till media för att streama via URL. En funktion som kan göra dig lite nyfiken är kön, som kan låta dig bygga en lång spellista för bakgrundsvisning.

6. TwoSeven

TwoSeven är en annan tredjepartsapp men till skillnad från någon annan lösning ger den videochatt. Supporten från TwoSeven är tvådelad: en gratis nivå med YouTube, Netflix, Amazon Prime, Crunchyroll, Apple TV+, HBO Max, Vimeo och personliga videor (dvs allt du har laddat ner) och en betalnivå som lägger till Hulu, Disney+ och skärmdelning. Att få folk ombord är lite knepigt eftersom du måste hoppa igenom en länkdelningsbåge men efteråt är det lättare att lägga till dem som en vän för framtiden. Dessutom kan du video- och textchatta så mycket du vill.

7. Facebook

Facebook

Facebook kan vara den snabbaste och smutsigaste lösningen av hela partiet. Eftersom du redan har gått igenom andra lösningar varför inte göra ett nytt snabbt stopp. Facebook låter sina användare titta på saker tillsammans förutsatt att sakerna är tillgängliga i appen. De flesta filmer hamnar i appen men TV-katalogen är mer lovande.

Vanliga frågor

Hur arrangerar man en klockfest på Hulu?

Om du har Hulu (inga annonser) och Hulu (inga annonser) + Live TV-prenumerationer kan du trycka på Party-ikonen på filmens detaljsida och dela länken. Det maximala antalet användare som tittar samtidigt är åtta.

Vad är maxgränsen för tittare på Amazon Prime – att se tillsammans?

Maxgränsen för tittare är hoppfulla 100 så länge de har Prime-prenumerationer.

Vad är telepati?

Telepathy är ett Chrome-tillägg som fungerar för plattformar som Netflix, HBO, Hulu och Disney+. Det gör det möjligt för användare att titta på film tillsammans.

  Föregående artikel Billions Säsong 6 Avsnitt 10, Sammanfattning, Explained, Revealed Truth Nästa artikel Kärlek som de fallande kronbladen, slutar förklarat!

  Fler artiklar

  Komi Can't Communicate Chapter 374 - Förväntat releasedatum, handling och allt annat här

  11 oktober 2022

  'Solo Leveling', allt redo att släppas 2023! Kolla in de senaste detaljerna här

  9 oktober 2022

  Raderat säsong 2? Här är vad vi vet hittills, kolla in för att veta mer

  9 oktober 2022

  LÄMNA ETT SVAR Avbryt svar

  Kommentar: Skriv din kommentar! Namn:* Vänligen ange ditt namn här E-post:* Du har angett en felaktig e-postadress! Vänligen ange din e-postadress här Webbplats:

  Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar.

  Senaste artikeln

  Ao Ashi Chapter 310 releasedatum, väntan är snart över.

  11 oktober 2022

  Phantom Of The Idol Säsong 2 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  Overlord säsong 4 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  När kommer Ayumu att göra sitt drag? Säsong 2 – När släpps den? Alla detaljer här

  11 oktober 2022

  Farbror från en annan värld Säsong 2 - Releasedatum, berättelse och uppdateringar av handlingen

  11 oktober 2022