Tillverkad i Indien Rakhi tillverkad med hjälp av Himachal Pradesh damer för att ge en hand Indien förvandlas till självständigt och opartiskt.

Raksha Bandhan är den tre augusti 2020. Damerna i Himachal Pradesh med hjälp av den federala regeringen och som i takt med uppmaningen började göra självgjorda indiska Rakhi. Över 1 000 landsbygdsdamer ska arbeta och hitta arbete hemma i denna världskris.

Nivåerna började från 10-50 rupier som är mest behändiga

Dessa rakhis skapas från indiskt ämne till bojkott av Kina. Tyget som används är självgjort som pärlor, sipprar, skal, stål, sidentråd, plasttyger och pärlor. Detta system av handgjorda indiska Rakhi är inte längre lättast att bojkotta kinesiska varor, men det kan också erbjuda Rozgaar till många av Himachal Pradesh-damerna som tillhör landsbygden.Över 200 lag (987 personer) är oroliga för denna satsning. Den federala regeringen erbjuder 40 000 till varje personal och erbjuder andra människor egenföretagande. Det finns över 2000 rakhis köpta med hjälp av dessa lag tillgängliga på marknaden. Kostnaden är rimligt prissatt och ligger på 10 till 50 INR i linje med tyget som används. Alla rakhis är väldigt fantastiskt gjorda med hjälp av dessa damer.

Återuppliva landsbygdens finansiella system

I detta världsnödscenario och coronavirus-pandemierna kan denna satsning vara mycket användbar för att erbjuda sysselsättning till folket på landsbygden. 1,70 lakh landsbygdsdamer är individerna i de 2000 lagen. Girls make stronger kan vara mycket användbar i det här företaget och de tjänar till. Det finns fler än 200 damer. Några av dem är smarta skickliga på att göra rakhis och servera till andra för att agera.

Högsta minister gör starkare och motiverar andra att hjälpa till att göra Indien självförsörjande. Han uppmanar till att bojkotta kinesiska varor på grund av den plats som skapats av Kina i vår nation.

Dessa rakhis kommer att finnas överallt i Indien, ber dig att bojkotta Kinas ämnen och hjälpa till att göra Indien självförsörjande. Detta kan vara en bra start med hjälp av denna satsning för att hjälpa Indien att bli självförsörjande och erbjuda arbetslösa andra människor en tillgång till inkomstkälla.