Tillverkad i Indien Rakhi tillverkad av Himachal Pradesh-flickor för att hjälpa Indien visar sig vara självständig och opartisk.

Raksha Bandhan är den tre augusti 2020. Damerna i Himachal Pradesh började med hjälp av den federala regeringen och som i enlighet med uppmaningen att göra egentillverkade indiska Rakhi. Över 1 000 flickor på landsbygden ska arbeta och tjäna pengar på att arbeta hemifrån i denna internationella nödsituation.

Nivåerna började från 10-50 rupier bäst

Dessa rakhis är framställda från indiskt material för att bojkotta Kina. Tyget som används är självgjort som pärlor, sipprar, skal, stål, sidentråd, plasttyger och pärlor. Denna teknik med handgjorda indiska Rakhi är inte längre bäst för att bojkotta kinesiska varor, men den kan också erbjuda Rozgaar till många av Himachal Pradesh-flickorna som tillhör landsbygden.Över 200 lag (987 personer) är oroliga för denna satsning. Den federala regeringen erbjuder 40 000 till varje personal och ger andra människor egenföretagande. Det finns över 2000 rakhis som köps av dessa lag tillgängliga på marknaden. Den tillhörande avgiften är billig och nivåerna 10 till 50 INR överensstämmer med tyget som används. Hela rakhis är väldigt fantastiskt gjorda av dessa tjejer.

Återuppliva landsbygdens ekonomiska system

Med tanke på detta internationella nödläge och coronavirus-pandemierna kan denna satsning vara mycket användbar för att erbjuda sysselsättning till folket på landsbygden. 1,70 lakh landsbygdstjejer är individerna i de 2000 lagen. Tjejers förbättring kan vara mycket användbar i det här företaget och de tjänar till. Det finns fler än 200 flickor. Några av dem är prydligt utbildade i att göra rakhis och tjäna till andra för att agera.

Högsta minister förstärker och motiverar andra att hjälpa till att göra Indien självförsörjande. Han uppmanar till att bojkotta kinesiska varor på grund av den plats som skapats av Kina i vår nation.

Dessa rakhis finns på varenda plats i Indien, ber dig att bojkotta Kina och hjälper dig att göra Indien självförsörjande. Detta kan vara en bra start genom detta företag för att hjälpa Indien att visa sig vara självförsörjande och för att ge arbetslösa andra människor en tillgång till inkomstkälla.