TikTok tävlar för att stoppa spridningen av en hemsk video. Här är alla detaljer om det

TikTok, känd i Kina som Douyin. Det är en kinesisk videodelningstjänst för social organisering som ägs av ByteDance. En Peking-baserad internetinnovationsorganisation etablerad 2012 av Zhang Yiming. Den används för att göra kort musik, läppsynkronisering, rörelse, satir och förmågasinspelningar på 3 till 15 sekunder. Och korta cirkulerande inspelningar på 3 till 60 sekunder. ByteDance skickade ursprungligen Douyin för den kinesiska marknaden i september 2016. Och Android i de flesta affärssektorer utanför Kinas fastland; oaktat. Det har precis öppnat sig runt om i världen, inklusive USA. I kölvattnet av samtal med en annan kinesisk webbaserad medietjänst Musical.ly den 2 augusti 2018.

TikTok tävlar för att stoppa spridningen av en hemsk video - The Verge

Tiktok-förbud i Indien

TikTok förbjöds totalt i Indien av ministeriet för elektronik och informationsteknologi den 29 juni 2020. Vid sidan av 223 andra kinesiska appar. Bojkotten berodde på militär konflikt mellan indiska och kinesiska soldater i en omtvistad region. Längs deras gemensamma utkanter bland Ladakh och västra Kina. Den indiska regeringen sa att valet att bojkotta ansökningarna var att säkerställa information och skydd för sina 1,3 miljarder invånare.TikTok slutar fungera för användare i Indien efter att regeringen förbjudit appen

Apar Gupta är chef för Internet Freedom Foundation. Han sa om bojkotten att så långt som att vara en särskild demonstration av webbtillsyn. Dev Khare, en medbrottsling på endeavour-företaget Lightspeed India, antog en motsatt uppfattning. Han sa att trots det faktum att Indiens ansökningsbojkott var en libertariansk plats för att må bättre. Han ansåg inte att det var något hemskt.

Eliminerar realistiska inspelningar

TikTok försöker eliminera realistiska inspelningar. Kurs applikationen som visar en man som skjuter sig själv med ett vapen. Och förbjuder register från individer som återför över spännet.

När TikTok-folkgruppen blev uppmärksam på spännet började många tillverkare lägga upp videor som varnade sina följare att vara särskilt uppmärksamma på en bild – en man som sitter framför sitt arbetsområde med mörkt hår i ansiktet – och sveper bort från videon. En TikTok-delegat bekräftade för The Verge att klämmorna om en självförstörelse började flöda på söndagskvällen.

Hjälpande hand

Våra ramar har naturligtvis erkänt och hyllat dessa klipp för att missbruka våra arrangemang mot innehåll som visar, applåderar, berömmer eller främjar självförstörelse, sa representanten. Han tillade också att de begränsar register som konsekvent försöker överföra spännen, och de värdesätter sina lokala individer som har tillkännagett substans och varnat andra för att se, dra in eller dela sådana inspelningar på någon scen med tanke på individen och deras familj .

För dig sida

Den här typen av inspelningar har visats på olika platser tidigare, inklusive Facebook, Instagram och Reddit. Eftersom TikTok-inspelningar dyker upp i ett principflöde – känd som For You-sidan – som individer tittar igenom, kan det mycket väl vara mer entusiastiskt att undvika inspelningen. Det kan förtydliga varför TikTok-folkgruppen försöker vara extra uppmärksam på att lägga märke till andra om symboliken i videon. Förmaningar har också skjutit upp på Instagram där videoklippen flödar.