‘Tiger King’ zoo stänger permanent, med omedelbar effekt. Klicka för att veta varför Exotic Cat Zoo är

Den exotiska kattzoo som gjorts känd av Netflix dokumentserier Tiger King har stängt permanent. Många fans sågs springa till djurparken en gång besatt av Joe Exotic under slutet av veckan. Den har lämpligen döpts om till Tiger King Park, eftersom djurparken äntligen kan tjäna pengar på sin Netflix-utmärkelse. Handfulla stod kvar i kö när de stod bredvid för att komma in i den ökända djurparken i Wynnewood, Oklahoma.

Inlägg på Facebook-sidan av Greater Wynnewood Exotic Animal Park, nuvarande ägaren Jeff Lowe sa att djurparken är stängd för allmänheten från och med nu.De Tiger King fenomenet har definitivt förändrat våra liv på många sätt, löd inlägget.

Om inlägget

Det har, och kommer förmodligen att fortsätta att göra oss till ett mål för alla psyko- och grundläggande rättigheter i världen, men vi är redo. Från och med idag har vi valt att stänga den gamla djurparken som träder i kraft just nu.

Han tillade att på grund av rekreationscentrets oföränderliga slutsats har han medvetet avsagt sig sitt utställarestillstånd från United States Department of Agriculture (USDA). Han märkte att USDA, som nyligen hade beviljat sitt kontor fem på varandra följande oklanderliga utredningar, nu har kollapsat till PETA:s vikter. De fortsätter att göra ogrundade klagomål mot mig.

Lowe skriver att de, mindre än 24 timmar efter att jag nått USDA för att avsäga mig mitt tillstånd, osäkert, råder mig att de drar in mitt tillstånd i 21 dagar på grund av framställning om falskheter.

Lagliga exotiska djur i Oklahoma

I Oklahomas territorium är ägande av exotiska djur helt lagligt. Lita på att alla djur kommer att fortsätta att ta stor hänsyn och att de aldrig mer kommer att vara beroende av USDA-recensioner eller PETA-spioner.

Lowes inlägg antydde dessutom en Tiger Kings sidouppgift inklusive honom själv och livskamraten Lauren Dropla. Vår nya park kommer att vara en privat filmuppsättning för Tiger King-relaterat TV-innehåll och realtidsfunktioner, sa han.

Nyheter efter att Carol Baskin fått ansvaret för djurparken av domaren

Nyheten kommer efter att Exotics främsta motståndare, Carol Baskin, fick ansvaret för djurparken av en regeringsdomare i Oklahoma. Med tanke på 120 dagar att tömma fastigheten, sade Lowe om beslutet, jag förväntade mig det för ett år sedan. Vi visste att skriften satt på väggen.

På sistone visade det sig att Baskin sökte efter en avgift på 1 miljon pund för andra gången av Tiger King. Baskin förnekade rapporten. Det finns inget mått på kontanter som skulle få mig att lita på skaparna igen.