Tidigare DHS-tjänsteman som nu stöder Biden varnar Trump för att andra kommer att uttala sig. Klicka här för att veta mer.

Mitt i det redan skapade fuzzet om de allmänna valen kommer varandra. Oavsett om Trump skulle bli omvald eller inte, kommer en annan nyhet, som kan ändra alla medborgares uppfattning.

Vad handlar allt nytt om?

Miles Taylor är en tidigare hög tjänsteman i Trumpadministrationen. Nyligen varnade han Trump offentligt. Allt detta hade hänt denna tisdag. Miles Taylor kommenterade att han bara är öppningssalvan för de tidigare administrationstjänstemännen. Han skulle komma fram för att berätta alla föga smickrande historier som han bevittnade från första hand från att vara inne i Trump-administrationen.

Han skulle göra det för att säkerställa att Trump inte blir vald till president i november själv. Miles Taylor avslöjade också det faktum att presidenten inte har hört mycket från dem.Miles Taylor dök upp på tisdagen i ABC:s Good Morning America. Där berättade Taylor för ABC:s nyhetschef Stephanopoulos att det inte har något med pengar att göra att gå offentligt med all hans kritik av Trump. Det är bara det att Taylor vill vara ärlig om presidenten och sätter landet före partiet.

Det fanns en slags varning som Miles Taylor gjorde. Han sa att president Trump borde vara redo för fler sådana avslöjanden från fler sådana människor. Dessa kommer endast att vara personer från hi-administrationen. Dessa kommer att vara människor som äntligen förstod att de borde hålla sin nation framför sin dåligt utrustade president.

Miles Taylor beskrev tiden han hade upplevt att arbeta i Vita huset som att spela en mullvad med dåliga presidentbeslut.

Vad håller Miles Taylor på med nu?

Taylor gick först ut offentligt med all sin kritik mot president Trump på måndagen. Han gjorde det i en video som släpptes av de republikanska väljarna för Trump. Gör honom till den högst rankade före detta administrationstjänstemannen som stöder den tidigare vicepresidenten Joe Biden.

Taylor berättade för Stephanopoulos att han tog ett särskilt problem under sin mandatperiod med Trump-administrationens upprätthållande av familjeseparation vid gränsen mellan USA och Mexiko. Samtidigt som han noterade att han hade fungerat som rådgivare mot terrorism åt dåvarande stabschefen John Kelly när policyn utvecklades. Han kallade policyns genomförande ett misstag.

Hur det spelade ut är ett läroboksexempel på att regeringen har gått fel och ett läroboksexempel på hur den här presidenten har skapat en miljö där dåliga politiska beslut fattas, sa Taylor. Genom att lägga till dåvarande hemlandssäkerhetssekreteraren Kirstjen Nielsen, som han arbetade under, beskrev policyn som att ha skapat ett tågvrak innan Vita huset utfärdade en verkställande order som satte stopp för det.

Håll kontakten med marknadsaktiviteten för de senaste nyheterna, uppdateringarna och insikterna!!!