Thor: Love and Thunder: Taikia Waititi avslöjar chanserna att ha Two Thors och pratar om queer-förhållande. Klicka här för att veta detaljerna

Thor har återvänt med alla fler krafter i sin kommande film, Thor: Love and Thunder. Efter den framgångsrika releasen av Thor, Thor: The Dark World, Thor: Ragnarök och Avengers: Endgame, Gäller Waititi kommer med den femte uppföljaren.

Den kommande releasen innehar den tjugoåttonde positionen i Marvel Cinematic Universe (MCU). Under 2019 har regissören avslöjat några tips. Men just nu finns det mer bekräftelse angående filmen. Thor: Love and Thunder kommer att få tag i den vänstra handlingen från Avengers: Endgame och kommer att se vem som blir drottningen av Asgard.Gäller Waititi har lagt till några av sina sinnen för humor i Thor-serien och fansen har älskat den nyheten. I en intervju med BBC har regissören avslöjat mindre men mycket viktig information. Enligt hans ord kommer den kommande Thor-uppföljaren att bli väldigt romantisk. Han anser att manuset är väldigt välskrivet. Låt oss vet vilken mer spänning filmen kommer med.

Thor Love and Thunder: Storyline

Thor: Love and Thunder kommer att bli en helt annan än dess tidigare delar. Som regissören själv har avslöjat kommer den här filmen att kretsa kring Valkyrie och hennes damkärlek. Detta är för första gången som MCU-franchise kommer att prata om queerförhållanden. Och kommer att utforska den nya HBTQ+-karaktären på skärmen.

Det är uppenbart från bilden ovan att det kan finnas två Thors. Ja, fans kan se återkomsten av Natalie Portmans karaktär Jane Foster. Gäller har dock korrigerat att hon kommer att heta Mighty Thor.

Thor Love and Thunder: Cast

Efter Thor: Ragnarök , Gäller Waititi tar hand om sin nästa film tillsammans med Jennifer Kaytin Robinson för manus. Chris Hemsworth som tidigare kommer att ses spela rollen som Thor och Valkyrie som den nya queer-härskaren över Asgård.

Natalie Portman kommer att återvända till sin karaktär som Jane Foster och skaffa titeln Mighty Thor. Christian Bale kommer att ses som en ny karaktär som kommer att lägga upp till handlingen.

Thor Love and Thunder: Releasedatum

Alla vet också hur hela situationen med Covid-19-pandemin har påverkat filmindustrin. Inspelningen av Thor: Love and Thunder är inte heller avslutad. Allt har precis stannat till 2021. Detta har också skjutit upp releasedatumet, från 5 th november 2021 till 18 th februari 2022.