This Is Us Säsong 6 Avsnitt 10 Releasedatum, Spoilers, Where to watch

Rebeccas beslut har gjort Randall 'besviken'. .'

Rebeccas passionerade vädjan till sina barn, som Kevin och Kates timmar i Big Three-serien, kommer att driva Randall att bestämma sin framtid. Trots sin mammas sjukdom ville Pearson-matriarken att hennes barn skulle leva sina liv till det yttersta. Som ett resultat beslutade Kevin att gå upp med Nicky och Cassidy för att bilda byggföretaget Big Three Homes och anställa veteraner.

This Is Us Säsong 6 Avsnitt 10

Kate ringde Phillip och bad om att bli övervägd för en ny tjänst på skolan, trots Tobys insisterande på att han, Kate och deras barn skulle flytta till San Francisco. Nu är det Randalls tur att regissera en stor film.Randall njuter av en välbehövlig mor-son-tid med Rebecca i teasern för This Is Us Säsong 6, avsnitt 10. De fortsätter och fortsätter.

Heidi O’Ferrall och ProJared är skilda! [HIDDEN TRUTH] Men Heidis avslöjanden förlorar honom 100 000 följare på en dag!

Trailern för säsong 6 avsnitt 10 av This Is Us. Rebecca och Randall får lite välbehövlig mor-son-tid. Jag vill bara inte ta några viktiga livsbeslut med så mycket osäkerhet i familjen, anförtror han henne på en roadtrip.

Randall blir en stigande stjärna i politikens rike, som tittaren vet från flash-forward-scenen i säsong 5-finalen. Och i avsnitt 7 ringde Randalls stabschef, Jae-Won, för att berätta att en senator hade nått honom. Randalls stora drag kommer troligen att vara att göra en politisk karriär.

The Purge säsong 3 är bekräftad! Releasedatum avslöjat av regissören

Randall kommer också att konfrontera Rebecca om hennes beslut att anförtro sin vård i livets slutskede till Kate snarare än honom. Han blev förvånad över nyheten.

Randall måste klara av konsekvenserna av sitt råd till Malik.

I This Is Us Säsong 6 Avsnitt 10 kommer Randall att ha mycket på sin tallrik. Randall kommer inte bara att behöva överväga sin politiska framtid och ta tag i Rebeccas beslut att gifta sig med Kate, utan han kommer också att behöva ta itu med konsekvenserna av att berätta för Malik.

När din pappa dog, när jag behövde dig, var du där, säger Rebecca känslomässigt till Randall på annan plats i klippet. Randall som ung vuxen med Kevin och Kate visas sedan i videon. Jag har försökt bära den här familjen, säger han. Jag är inte säker på om jag gör det rätt. Randall kommer förhoppningsvis att gottgöra med Deja och nå en överenskommelse med sin mamma inom kort.

VANLIGA FRÅGOR

1) Vad vill du helst se när det kommer till This Is Us säsong 6 avsnitt 10?

Dela gärna direkt i kommentarsfältet! Stanna här på webbplatsen efter att du har gjort det; det finns några fler uppgraderingar på väg, och vi vill inte att du ska missa dem.

2) Vilket är det bästa sättet att se This Is Us?

Nya avsnitt av This Is Us sänds på NBC varje tisdag klockan 21.00. ET/PT för sista säsongen. Den sjätte säsongens nästa avsnitt, Every Version of You, sänds tisdagen den 29 mars.

3) När sänds nästa avsnitt av This Is Us?

Med ett helt nytt avsnitt tisdagen den 22 mars klockan 21.00. ET/PT, This Is Us fortsätter att komma närmare sin seriefinal.

  Föregående artikel Hur många avsnitt i Bridgerton säsong 2, sammanfattningsrecension & OVÄNTAD VÄNDNING Nästa artikel The Peaky Blinders Säsong 6, Tommys viktiga livsbeslut

  Fler artiklar

  Ao Ashi Chapter 310 releasedatum, väntan är snart över.

  11 oktober 2022

  Phantom Of The Idol Säsong 2 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  Overlord säsong 4 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  LÄMNA ETT SVAR Avbryt svar

  Kommentar: Skriv din kommentar! Namn:* Vänligen ange ditt namn här E-post:* Du har angett en felaktig e-postadress! Vänligen ange din e-postadress här Webbplats:

  Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar.

  Senaste artikeln

  Ao Ashi Chapter 310 releasedatum, väntan är snart över.

  11 oktober 2022

  Phantom Of The Idol Säsong 2 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  Overlord säsong 4 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  När kommer Ayumu att göra sitt drag? Säsong 2 – När släpps den? Alla detaljer här

  11 oktober 2022

  Farbror från en annan värld Säsong 2 - Releasedatum, berättelse och uppdateringar av handlingen

  11 oktober 2022