The Witcher Enhanced Edition-moddar: Använd dessa fantastiska mods för att uppleva The Witcher en gång till utan problem med spelet!

The Witcher är ett klassiskt spel när det kommer till fantasy/thriller-videospel. Den kom ut 2007 och var den första delen av den berömda trilogin. Det finns flera fans av serien över hela världen, där The Witcher 3 är deras favoritspel av alla. Även om den första delen lade grunden för de andra som skulle komma, hade den sina brister. Utvecklarna hade inte optimerat spelupplevelsen särskilt bra, och det var inte särskilt smidigt. Även om fansen älskade handlingen och handlingen, dämpade felen upplevelsen. Men om du funderar på att spela spelet en gång till eller för första gången, så är här några mods som kan hjälpa dig att få en smidig upplevelse.

The Witcher Overhaul Project: The Witcher Enhanced Edition-mods.

Ett betydande problem med spelet är att det är över ett decennium gammalt. Som man kan förvänta sig kommer det inte att se särskilt vackert ut nu. Det är ett problem som de flesta spel från tidigt 2000-tal möter under repriser. Lyckligtvis ser denna mod över hela spelets texturer och ersätter dem med en mycket bättre upplösning. Det får spelet att se mycket nyare ut och det blir spelbart igen. Om du tappade intresset för spelet på grund av den dåliga grafiken, skaffa det här mot .The Rise of the White Wolf: The Witcher Enhanced Edition mods.

Trött på att se samma karaktärsdesign och UI varje gång du spelar spelet? Moddinggemenskapen har också en lösning för det. Med den här modden kan spelare helt se över strukturerna i spelet. Till skillnad från den senaste moden förbättrar RotWW inte bara spelets upplösning utan designar om huvudpersonen och alla andra karaktärer också. Att se ikoniska NPC:er i ny klädsel är lika spännande som det låter. Dessutom får Geralt ny rustning när spelare installerar RotWW. Vi rekommenderar att du installerar moden här .

Scabbard-mod: The Witcher Enhanced Edition-mod.

Att vara uppmärksam på detaljer är en avgörande sak när det kommer till att göra videospel. När du animerar en karaktärsdesign måste du tänka på många fysikfrågor. Hur karaktären rör sig och hur hans personliga effekter reagerar på det är en av de största utmaningarna inom animation. I Witcher hängde Geralts svärd alltid öppet på ryggen, utan slida. Denna mod kommer att sätta dessa blad i höljen, så att den inte klämmer igenom Geralt på ett obekvämt sätt. En mycket innovativ och tankeväckande mot .

Om du har gillat att läsa den här artikeln, kolla in vår artikel om Slay the Spire mods .